ÚLTIMS ESCRITS

8/recent/ticker-posts

ADELE, I MANEL, EL RETONNO!


Estic rodejat, no em puc escapolir de l'escomessa de pseudo cantants ploraners com Adele o Sam Smith, que es veu que hi algu que diu que són molt bons i que ho fan molt be. Un becari de rac 105 va arribar a dir que Adele era la millor cantant de la història de la música. Expliquen que Adele ha venut totes les entrades per la seva propera actuació a Barcelona. Haig de suposar que totes les ha comprat una sola persona, sinó no s'entén. Realment en aquest país hi ha algú que es deleig per anar a suportar un concert sencer d'Adele? que canta exactament igual totes les cançons, amb aquell piano tocant a morts a Hello. 
No pot ser, encara no hem arribat a aquest punt de decadència del gust musical. De totes maneres és igual, no hi ha res a fer, estic rodejat, i la cosa empitjora, avui com a primicia a can Basté ha passat un tall del nou disc de... MANEL. Si catalans i catalanes, Manel ataca de nou per a dissort nostra, jo crec que ens els envia el Marhuenda, que diuen les males llengues que els ha produit i finançat el nou disc per torturar els nostres apendixs auditius. Menys mal que hi ha encara ments lúcides com Toni Soler que sibil·linament ha dit que la cançó li recordaba a 'aqui no hay playa' tut tururu tut turu!. Que torni urgentment Bernardo Cortés... EL NECESSITEM.

Publica un comentari a l'entrada

6 Comentaris

  1. Uf, no entenc l'èxit dels soporífers, abans Raphael,

    ResponElimina
  2. ja veig que no estic sol! mira que hi ha dones que canten bé avui en dia, la Gabriela Richardson, La Joana Serrat, que per cert són de BCN, Elliot Goulding i moltes més, que no les aniries a veure en concert, pero es deixen escoltar, Shigala no que té una veu de pitu que taladra el cervell. No ho sé, últimament estic molt enganxat a Diana Krall quje no ho fa pas malament, i a més a més toca el piano com Neymar.

    ResponElimina
  3. Todo bien hasta que has llegado a Neymar....
    ¿ pero es que no se puede escribir nada que no se tenga que pasar de refilón por el tamiz del Barça ?..

    ResponElimina
  4. A mi si me sacan del Fari me pierdo...

    Un saludo

    ResponElimina
  5. EL ÍDOLO DE TORRENTE: el Fari, no confundir con el Fairy

    ResponElimina