27 de febrer 2016

UN INSTANT D'EMOCIÓQuan els dimarts i els dijous a la tarda, vaig a portar el petitó a l'IES Gaudi, de tornada, passo per davant del CEIP Torreguitart, que té davant mateix la plaça Pompeu Fabra. En aquest CEIP a l'hora d'entrar els hi posen música, Bon dia, dels pets és recurrent, i altres cançons actuals en català, castellà o anglès.
Però l'altre dia es va produïr un instant màgic, la cançó que sonava era: paraules d'amor, em vaig aturar en passar per davant de l'Institut per escoltar-la, aleshores em vaig adonar que davant meu hi havia una parella gran, palplantats, que ensimismats i amb els ulls entornats escoltàven Serrat com jo. Vàrem creuar una mirada de complicitat mentre me n'anava cap a casa, i pensava en la cançó dels vells amants, que per Sant Jordi ell li compra una rosa embolicada amb paper de plata, i amb els qui havia compartit un instant d'emoció.


SHARE THIS

2 comentaris:

  1. Un bon tema, un molt bon tema.
    Salut

    ResponElimina
  2. Es preciosa, sempre m,ha agradat molt la lletre...No en sabiem mes teniem quinze anys.. Dona una sensacio real de que l amor se ls menja...

    ResponElimina