ÚLTIMS ESCRITS
latest

divendres, 12 de febrer de 2016

MOVIMENT POLÍTIC SR. MINISTRE
El ministre de l'Interior creu que Carmena "s'ha begut l'enteniment". Jorge Fernández Díaz critica que l'alcaldessa titllés al terrorisme d'ETA i al gihadisme "moviments polítics". 
El ministre de l'Interior en funcions, Jorge Fernández Díaz, creu que l'alcaldessa de Madrid, Manuela Carmena, s'ha "tornat boja" per dir que ETA i que el terrorisme gihadista són moviments polítics. "Caldria dir que s'ha tornat boja, amb tots els respectes", ha dit.

El primer que caldria saber es si Carmena va dir exactament les paraules que li atribueix el ministre en funcions o en disfuncions mentals, atès aquest home si que és boig, i un psicòpata francament molt perillós que no entenc com encara no ha estat cessat del seu càrrec, encara que estigui en funcions, perquè al final prendrem mal. Ha embogit el selecte membre de l'Opus de la part alta de l'eixample, i mira que era un home assenyat abans de ser Ministre, moderat, dialogant, que es deixava i es feia escoltar com a tertulià, però se li ha anat l'olla amb el càrrec. Ai senyor! no doneu poder als mediocres, que no heretaran el cel però us portaram la guerra a la terra. El Govern en funcions, té un Ministre que ha embogit i ningù fa res per cessar-lo i ingresar-lo on correspongui per que intentin curar-lo.
Per cert, ETA és un moviment polític, terrorista  d'acord, pero un movimernt polític ho és, actualment en stand by, però un moviment polític, negar-ho és de boig o d'ignorant, i en el cas que ens ocupa, possiblement les dues coses. I tot per l'obssesió dels peperos contra l'alcaldessa Carmena. Que en són de miserables. Ells si que en són de terroristes, de moment, nomès de la paraula.

Ah! el Ministre no se n'ha assabentat, però Carmena si que ha rectificat, no entenc per què però ho ha fet, i ho publica ABC. Deu ser que com el Ministre esta en funcions no s'assabenta de res.

"La alcaldesa de Madrid, Manuela Carmena, ha admitido este viernes que cometió un «lapsus línguae» cuando se refirió hace unos días a ETA como «movimiento político» y ha reconocido que metió «la pata» sin darse cuenta. «Cometí un lapsus línguae, me equivoqué, lo mismo que te puedes equivocar cuando dices un nombre y lo dices al revés», ha señalado en una entrevista en Onda Cero, donde ha señalado que «todo el mundo» que la conoce «sabe» cómo ha dedicado toda su vida «a la lucha contra el terrorismo».
Por eso, ha indicado que, por supuesto no tiene «la menor duda de que ETA es un movimiento terrorista», que forma parte del «terrorismo español». «Eso todo el mundo lo sabe y otra cosa es que después, desde determinados sectores políticos se quiera hacer las cosas de otra manera», ha apostillado.
En este sentido, ha asegurado que le hubiera «encantado» que en la rueda de prensa donde se refirió a ETA de esta manera, «cualquiera de los periodistas que estaban allí» le hubieran dicho que «estaban seguros de que era un lapsus línguae suyo». «Lo hubiera agradecido mucho», ha indicado. abc.es
« PREV
NEXT »

3 comentaris

 1. La Sra Carmena no tiene maldad intrínseca. La misma que caracteriza a los políticos (que no votantes, porque la mayoría lo son de buena fé) del PP.
  La Sra Carmena la caga, pero intenta paliar el desaguisado, y se ve en ella la falta de vicios y costumbres adquiridas a lo largo de los años por las Barberás, Cospedales, Rajoyes, Aguirres, Granados, Bárcenas, la troupe de Palma de Mallorca, la de Alicante y els dos milions de peles ¡¡¡
  Cien veces a esta señora, que va como cagallón por sequia (dando tumbos y no lo niego) pero sin maldad, que una sóla de ninguno de los nombrados, y los que me dejo en el tintero.
  Salut

  ResponElimina
 2. Potser per què és persona i no política.

  ResponElimina