"No hi hauria aquestes càmeres si no sabessin que avui surt un pres polític d'una presó espanyola", ha dit l'exdirigent abertzale en abandonar la presó. "La llibertat d'Otegi és una bona notícia per als demòcrates. Ningú hauria d'anar a la presó per les seves idees", ha escrit Pablo Iglesias a Twitter. 

Entre aplaudiments i crits d'independència, sobre les 8.55AM hores d'aquest.... dimarts l'exdirigent de l'esquerra abertzale Arnaldo Otegi ha sortit de la presó de Logronyo, on ha estat sis anys i mig per intentar reconstruir la il·legalitzada Batasuna. Unes 200 persones, entre les quals es trobaven la seva dona, el seu fill i el seu pare, s'han concentrat a les portes del centre penitenciari per a donar-li la benvinguda.
I és que d'això es tracte, Arnaldo Otegi precindint de la coincidència ideològica que es pugui tenir amb ell, ha estat un pres polític d'aquest Pseudo democràtic Estat Espanyol. Un Estat que empresona 6 anys algú per les seves idees mai és un Estat democràtic. 

"No hi hauria aquestes càmeres si no sabessin que avui surt un pres polític d'una presó espanyola", ha dit Otegi, i així és, són càmeres per reflectir la llibertat de l'ùltim pres polític a Espanya.