ÚLTIMS ESCRITS:
latest

EL SUÏCIDI EUROPEU


El suïcidi europeu davant Turquia, per Thierry Meyssan. En signar amb Turquia un acord -d'antuvi il·legal a la llum del dret internacional- per frenar l'onada de migrants, els dirigents de la Unió Europea donen un nou pas en el que podríem anomenar el seu pacte amb el diable.

Gran part dels 3.000 milions d'euros assignats a Ankara aniran a parar al finançament dels jihadistes i, per tant, incrementaran la quantitat de migrants que fugen de la guerra. Per cert, en aixecar, en els propers mesos, l'exigència de visats als ciutadans turcs, els europeus institueixen de fet la lliure circulació entre els campaments d'al-Qaida i Brussel·les. A l'imposar als pobles de l'Iraq i Síria l'amenaça i l'opressió dels jihadistes, als quals financen indirectament, i en abandonar el poble turc entre les urpes de la dictadura del president Erdogan, els europeus senten les bases d'un amplíssim enfrontament del que ells mateixos n'acabaran sent víctimes - més, .. redvoltaire.org
« PREV
NEXT »

2 comentaris

  1. ¿ 3.000 ?...He leído que se dobla la cantidad a 6.000 , tal como suena. Y si, se harán muchos nuevos millonarios en Turquía y se pagará a un ejército pra que sigan bombardeando Siria, para que se sigan marchando personas para que se siga pagando a Turquía ...Tal como suena.
    Salut

    ResponElimina
  2. Jo també o vaig escoltar, 6.000, no està malament.....

    ResponElimina