#JE NE SUIS BRUSSEL·LES


Jo no sóc Brussel·les, i abomino de banalitats de sofà com les referències de Tintin que s'han fet arran dels atemptats terroristes d'ahir. Tot això és activisme de sofà, cofoisme d'estar per casa. Deixo un breu missatge de condol a twiter, feisbuc o instagram, penjo el hastag #jo tambè sóc Brussel·les, i em quedo tan ample. Ja he complert,  que content que estic, que cofoi em sento, que bonic ser part d'un món així, tan bo, tan solidari, tan compromés. 
I una merda! No costa res, i ho dic, perquè els nordamericans que tot ho estudien, han arribat a la conclusió que aquests activistes de sofa, o activistes de la mandra que els hi diuen, són els qui menys ajuden a l'hora d'afluixar la mosca per ajudar als qui banalment recolzen.
Es la banalitzaciò obscena de la solidaritat entesa com a mer exhibicionisme personal,  molt dels nostres temps, per cert.

Comparteix:  

Comentaris

 1. Has escrit exactament el que jo penso. Ja s'ha establert un protocol de resposta cada vegada que succeeix una d'aquestes catàstrofes: és un automatisme cofoi que no compromet a res. També em dol que es publiquin aquestes fotos de pobra gent que no té cap culpa demanant-nos perdó.

  ResponElimina
 2. Es que és així Allau, cada dia mor molta més gent als països musulmans, nomès quE si en maten 70 o 80 no sé..., a Burkina Fasso, a Nigeria o al Saleh, són pocs, han de passar mínim de 200 les víctimes per ser una relativa noticia, el que succeeix és que els atemptats de primera, o sia els nostres, a banda que es magnifiquen generen aquests reaccions dels mandrosos de sofà, costa poc i fa fe fi, a banda de no comprometre a res.

  ResponElimina
 3. Je suis moi, i als altres que els bombin... és això el que volen escoltar els americans?
  No siguem tan torracollons, si un se sent millor recolzant als familiars de les víctimes així, és millor que callar i no afluixar la mosca, que igualment no ho faran, perque la mosca, entre d'altres coses està bàsicament allà on fan els estudis...i per cert, no s'ha d'estar una mica avorrit per fer aquets estudis?

  ResponElimina
 4. no hi estic d'acord, d'entrada no es recolza res, nomès són pàraules buides, l'estudi és dels pocs seriosos que es fan, i això de je suis......, no és més que una collonada hipócrita a més a més, un pur parler que fa fe fi, i costa poc, nomès el fet impúdic del gest.
  Posats a ser je suis, tenim #je suis migrant siriá, #je suis l'enfant del coltan, etc etc, però això no mola, oi?

  si vols veujre estudis idiotes, aqui en tenms molts

  http://segonsunestudi.blogspot.com

  ResponElimina
 5. Jajaj no home, tampoc es tracte de que surtí d,aquí amb un máster d,idioteses... Petons!

  ResponElimina
 6. Jajaj no home, tampoc es tracte de que surtí d,aquí amb un máster d,idioteses... Petons!

  ResponElimina
 7. mai està de més, no deixa de ser una bona vacuna constatar que no ets l'ùnic idiota, que n'estàs envoltat.

  ResponElimina
 8. Bueno, estos atentados son los coletazos últimos de un sistema que morirá a base de TV y consumismo. En algunos blogs bienintencionados hacen referencia al colonialismo y demás patrañas para casi justificar estas estupideces, lo he visto,yo no. Como tampoco quiero más cámaras por la calle, ni más controles estúpidos, ni más control en las comunicaciones, yo estoy dispuesto a asumir el riesgo, porque la seguridad total ni existe, ni es buena.

  ResponElimina
 9. No tiene nada que ver el colonialismo, si muchos de estos han nacido, crecido, criado y educado en Europa.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Pues eso, entre otras cosas...

   Elimina

Publica un comentari a l'entrada