VES QUINS PITS..... ELS VEUS?


Qualsevol usuari habitual de les xarxes socials sap que hi ha determinades publicacions que no es poden fer, amb el risc que siguin censurades. En general, s'estaria parlant de fotografies que mostrin els genitals o totalment les natges i d'una manera directa, o imatges de pits femenins si es mostra el mugró. A més, també són censurables les descripcions d'actes sexuals que siguin massa gràfiques o qualsevol contingut que inclogui amenaces o que promogui l'explotació o violència sexual. 
¿En quin d'aquests supòsits es podria incloure la publicació d'una foto d'un pastís casolà? Doncs és el que es preguntava tota sorpresa Fiona Moseley, una britànica de 26 anys al seu compte de Twitter, quan va saber que a la seva mare li havien 'esborrat' el seu compte d'Instagram després de publicar la foto d'un pastís de Pasqua casolà: Instagram va decidir 'suprimir' el compte de la mare de Fiona, Sue, al confondre el tradicional pastís de Pasqua, que es caracteritza per anar guarnit amb unes boletes de massapà, amb uns pits.


En aquesta foto no es veuen els pits, només s'insinua, s'entreveu un mugró. I? quina mania els hi ha agafat a aquesta gent de que no es puguin ensenyar els pits, els pits que són la font de la vida, d'on mamen els nadons, que té de mal ensenyar els pits de les senyores?, els homes prou els podem ensenyar sense cap problema, que més d'un va ben proveït. La 'obscenitat' no ésta en la imatge, està en la mirada de qui la contempla, i això no es problema de pits ni de les dones, si nó de malalts, d'hipòcrites malalts. En aquesta foto, jo només hi veig bellesa, l'obscenitat, la posa la mirada l'altre, del censor obscé.
Comparteix:  

Comentaris