Avui estan els altres molt enfeinats, resulta que és el dia mundial del reciclatge, el dia mundial d'internet, i també, el dia mundial contra la homofòbia, la transfòbia la bifòbia, i.... de la gilifòbia, que és el dia mundial dels gilipolles que celebren algun d'aquests dies, perquè ja està bé amb la conyeta del dia mundial del dia mundial del dia mundial de, que és l'únic dia de l'any que es parla del tema a tractar i ja, fins a l'any vinent. Reciclar és de covards, i d'antiquats, no hi ha ningú que reconegui la seva homofòbia, transfòbia o bifòbia que no se que és ni m'importa, per tant no existeix, i quan a Internet no entenc perquè necessita un dia de l'any si els té tots. I és que aquesta societat nostra cada vegada està més despoblada de gent amb el mínim de sentit comú necessari per anar per la vida, i si curull d'idiotes o gilipuà. A banda que aquestes etiquetes s'apliquen malament, i ús en posaré dos exemples:

1.- Si hom llegeix que a Ourense en una clínica on una dona anava de part, dues famílies s'emboliquen a trets, encara que les primeres informacions no ho diguin, hom dedueix - i no sàviament sinó per lògica apostoflant - que les dues famílies són gitanes, i òbviament, l'endemà en ampliarse la informació ho pot constatar. Això que algú podria titllar de racisme, o algun tipus de fòbia, no ho és, és simplement una aplicació pràctica del sentit comú.

2.- Si el mateix hom d'abans, o sia jo, contemplant el penós i limitat espectacle d'Alemanya i Espanya a la final del campionat sub17 de futbol, manifesta que el futbol no està fet per les dones, no és masclisme, ni misogínia, és la pura constatació que el senyor no ha cridat a les dones per a la practica mínimament digna del futbol, sobretot les porteres que és on més es noten les mancances.

I amb dos ja n'hi ha prou. Res, que tot això del dia mundial, del dia mundial del dia mundial de...., no és més que una de les múltiples bestieses d'aquesta societat hedonista i decadent que es mira el melic i no sap ni on el té.