En un diumenge a ciutat poden passar moltes coses, al centre, rere l'ajuntament ahir, celebraven una festa catalana-amazic, mentre al Mercat central hi havia els brocanters com cada diumenge. A l'eix Macià hi havia una trobada de gegants, res a dir, si no fos perquè els gegants com els castellers solen anar acompanyats d'un estri infernal, les gralles, les eixordadores gralles, que juntament amb les gaites i la cantant Sygala, pel bé auditiu del personal s'haurien de prohibir, i ja posats no estaria de més fer-ho amb Adele i Manel, ja posats, dic, fem-ho bé, el món auditiu seria molt millor.
A la Concòrdia estaven de Festa major, unes quantes atraccions i bastants paradetes de menjar o quincalla, però n'hi havia una altra, diferent, obscenament diferent, de fet en aquesta parada vermella com les fúries de l'infern dels Pastorets, només hi venien un llibre: Dianètica de L.Ronald Hubbard, el fundador i pare de la Cienciologia. No se que hi feia allí, com no se que hi fan aquests senyors amb la paradeta de la bíblia al carrer entabanant al, personal, són les putes sectes que poc de bo fan i si molt de mal. La Cienciologia a Espanya és legal, considerada com a secta des del 2007, en altres llocs la consideren un negoci, i en alguns està prohibida. 



Bé, de fet, la Cienciologia és una multinacional més de la religió, com els de Roma o els de la Meca. Totes aquestes sectes destaquen per la seva violència verbal i en alguns casos física, la seva intolerància, el seu fanatisme, només podríem salvar el budisme, clar que si per exemple un catòlic o un musulmà es fa budista és un renegat, mentre si un budista es fa catòlic o musulmà és un convers, aspecte que els budistes ni tan sol és qüestionen ni contemplen.

Deia Chesterton que quan l'home deixa de creure en déu pot creure en qualsevol cosa, però això no és del tot cert, és pot no creure en res i sobreviure,  encara que ni tan sols es cregui en els homes.