Hom malgrat haver nascut en un poble com Sant Feliu de Codines, no pot dir que és de pagés, primer per què a Sant Feliu tot són pedres i poca terra cultivable hi ha, algun que altre sauló i poca cosa més, i segon, perquè de fet només hi vaig néixer, a casa dels avis com solia fer la gent abans, i jo sóc d'abans. i malgrat això reconec que sóc més urbà que un semàfor. Dic això perquè aquest matí he sortit amb la bicicleta a donar una ullada a les vinyes que té l'ajuntament a l'altra banda de l'autopista, a tocar de Sant Quirze del Vallès.
Ja pel camí m'he adonat que enguany no havien conreat blat als camps, i el que hi ha semblàvem faveres, però com era una extensió tan gran, m'he dit no pot ser, així que després de donar una ullada a les vinyes i de tornada pel polígon fantasma de Can Gambús, he preguntat a un home que m'ha confirmat que eren faves el que hi havia plantat i a l'altra banda cap a Can llong també n'està ple - m'ha dit - són faves petites per fer pinso pel bestiar i està subvencionat el seu conreu per la Comunitat Europea.


Efectivament abans d'arribar a Can llong hi havia també un bona estesa de faveres, però el que m'ha cridat l'atenció és gairebé a tocar del camp de futbol del Can Rull, el camp que podeu veure a la foto semblava de colza, però no crec ho fos, fa dos anys que hi sembren blat. Malgrat tot, sota la grogor hi ha també plantades..... faves
Efectivament abans d'arribar a Can llong hi havia també un bona estesa de faveres, però el que m'ha cridat l'atenció és gairebé a tocar del camp de futbol del Can Rull, el camp que podeu veure a la foto semblava de colza, però no crec ho fos, fa dos anys que hi sembren blat. Malgrat tot, sota la grogor hi ha també plantades..... faves. Per faves que no quedi doncs.
Per faves que no quedi doncs. Ah! i la vinya de l'ajuntament va fent la seva, mica en mica i sense presses el raïm es va fent.....