Rivera celebra que Podem "es tregui la careta". L'acord entre Podem i IU està marcant la precampanya i centrant les reaccions de la resta de partits. Aquest dilluns en una entrevista a TV3, el líder de Ciutadans, Albert Rivera, ha celebrat que Podem s'hagi "tret la careta" i hagi "abraçat el comunisme", un fet que, ha dit, facilita la campanya a Ciutadans. Rivera ha criticat que Iglesias es presenti com la renovació política però es presenti a les eleccions amb el partit "més endeutat amb els bancs".

Amb aquestes declaracions el senyor Rivera demostra que és un candidat desinformat, el pacte PODEM - IU és tot el contrari del que diu, aquest pacte és la fi del que en quedaba (si és que en quedaba quelcom, del comunisme), és el vell somni d'Anguita, el sorpasso, i quan a deutes, home Unió deu ni do el que arrossega. 

És, fins i tot possible, que el senyor Rivera no sàpiga que és el comunisme, li deu sonar d'haver-ho sentit dir als seus ancestres, en canvi si sap el que és el feixisme, i el lerrouxisme, de primera ma, per cert.

Vol dir que el Sr. Rivera no està capacitat com a candidat a President del no res, no ha entès ídem, o vol que no ho entenguem nosaltres, i, segons diuen, qui no enten res, sol ser un idiota, sense ira ni furia en el cas del Sr. Rivera, que és com un souffle o un iogurt dels d'ara, sese goma dels pollastres ni envàs de vidre, descremat, insípir, inodor i insabor. O sia, una versió relativament edulcorada d'UPyD, i que acabarà a mig o curt termini com l'extint partit de Rosa Díez, que en paiu descansa encara que incorpori a subproductes residuals termoimage, irreal visceralistes com Fernando Savater, a qui el sentit comú ha abandonat inexorablement, e irremeiablement, pels segles dels segles. I sinó, al temps.