Polèmica al voltant de Pedro Sánchez a Internet amb un vídeo del candidat socialista de dimarts passat. Sánchez anava a una reunió amb UGT i Comissions Obreres. Just a l'entrada, va saludar a una família de raça negra. El nen portava la mà bruta i Sánchez se la va netejar després de donar-se-la. Per aquest gest, l'han titllat de racista, inclòs importants càrrecs del Partit Popular, com la presidenta de Madrid, Cristina Cifuentes. En Facebook, Pedro Sánchez ha dit que el seu compromís amb la igualtat i la diversitat és inqüestionable i que no tot val en política. 
El que és curiós es que en un video d'avui a la nit a el Intermedio, agafat des d'un altre angle, es veu que el nen tambè s'eixuga la mà, vol dir que podria ser que a Sánchez li suin les mans, o al nen, o que el nen negre és racista. Fixeu-vos en el gest del nen instans després de donar-li la mà a Sánchez, obre la ma i se la mira com si mla notes bruta o se li hagués enganxat un xiclet.
El que em pregunto és, ¿no ho han vist això els que han intentat manipular la noticia per treure'n profit?. Un profit mesquí i miserable, per cert.