Carles Font, entrenador del club Tennis Taula Cassà, va ser expulsat durant la disputa del Campionat d'Espanya 2016 per "no animar el seu jugador en espanyol". L'àrbitre va treure una primera targeta groga a manera d'advertència perquè el tècnic passés de l'idioma català al castellà, però al negar-se a fer-ho, va acabar expulsant-lo.

L'escena surrealista va tenir lloc a Blanes, on es va celebrar el campionat estatal de tennis de taula des del 17 al 26 de juny. El Cassà, que va estar representat per un total d'11 jugadors, va fer una gran actuació i va aconseguir tres podis, una plata i dos bronzes. A més, tres equips més han arribat als quarts de final d'un torneig en què participen els millors jugadors d'Espanya.

El club ha presentat una reclamació oficial als estaments arbitrals ja que no existeix cap reglament que indiqui com a infracció que un entrenador es dirigeixi als seus jugadors en una llengua que no sigui l'espanyola. Sembla, en qualsevol cas, que aquesta reclamació no anirà enlloc perquè el campionat ja ha finalitzat. 

L'incident, surrealista explica la situació en que estem immers, de indefensió en molts aspectes, i és per això, per aquesta actitud fatxendera que a Espanya o a Madrid, el comportament miserable del Ministre de l'Interior i l'altre pàjaru avui cessat, la seva conxorxa contra ciutadans de Catalunya, o rivals polítics, si voleu, els importa un rave, és més, ho troben normal i ho justifiquen, 'no se quieren ir', 'pues al enemigo ni agua' venen a dir, sense considerar que aquest tipus d'accions tan deshonestes afecten a tots els catalans, no nomès als polítics independentistes, i l'únic que aconsegueixen amb accions com aquestes i altres de similars com la seva pesada insistencia amb la llengua a l'ensenyament, és que tots, fins i tot els no independentistes, fem nostres les paraules del President Puigdemont: Marxem al més aviat possible, en un Estat així no podem durar ni hi podem estar....