ÚLTIMS ESCRITS
latest

dimecres, 29 de juny de 2016

VUIT MILIONS DE CORRUPTES


Els prop de vuit milions de persones que van votar a favor del PP van certificar a les urnes la resignació de gran part de la ciutadania davant el poder d'un partit corrupte, gràcies al seu vot, la corrupció i la conspiració d'Estat, en comptes de ser castigada, avui resulta aclamada, premiada i legitimada. Perquè si eximeixes de penitència el responsable últim, això és que el primer responsable ets tu, i aquests vuit milions de votants són responsables.

Resulta depriment, tal com ha dit l'ex magistrat del Tribunal Suprem José Antonio Martín Pallín, la baixa qualitat de la democràcia a l'Estat espanyol. Van ser moltíssimes les persones que van votar vergonyosament a favor de l'estabilitat, encara que sigui corrupta. La política és així, donen a entendre gents acostumades a que la por s'imposi sobre la raó. Uns celebren els pitjors resultats de la seva història i se senten alleujats perquè el decrèpit bipartidisme es resisteix a morir. Altres s'entesten a fer-nos creure que els electors els van absoldre de tots els seus excessos, del seu enriquiment il·lícit, d'haver condemnat a la pobresa a milions de persones, de la seva crueltat davant els perdedors de sempre, dels seus atemptats contra les llibertats, de vergonyoses difamacions com la de l'excalde Trias. Curiosament on hi ha hagut els últims escàndols de corrupció del Pp, han augmentat en el nombre de vots, com Catalunya o València, o sia que aquests vuit milions de vots, no són els vots de la por, són els vots de la connivència amb els corruptes i per tant són vots corruptes. Legítims, però connivents amb els corruptes i conspiradors d'opereta..., bufa.

« PREV
NEXT »

6 comentaris

 1. No se que decir.
  Conozco dos personas que han votado al pepe, y te puedo asegurar que, a pesar que somos antítesis, son de lo más benigno y dadivoso que te puedes tirar a la cara.
  También conozco a quien no les ha votado, y a quien descaradamente dice que ha votado otras opciones...y si por ello fuera yo votaría lo contario.
  Mira, amic, las ideas con las personas que quiero, al menos a mi lado, las dejo de costado...
  Ya te digo que no se que decir...pero hay personas cercanas que no me defraudan, a pesar de que me dicen que votan pepe, y yo intento no defraudarles, a pesar que YA NO TENGO partido, porque el idiota del Garzón ha vendido su alma y sus escaños...
  Cayo Lara tenía reazón, y aquí , don Julio Anguita la ha cagao, como el Wenseslao...Ahora ya no hay nada que hacer., IU ha desaparecido
  Un abrazo

  ResponElimina
  Respostes
  1. descansi en pau IU, de fet ja estaba moribunda. Com diu la dita: entre todos la mataron y ella sola se murió.
   Quan a lo altre, ho sento, malfio de la bona gent, de la gent de bona fe, tambè poden fer molt de mal.

   Elimina
 2. El Miquel té tota la raó i tu també la tens quan confesses que et malfies de la gent de bona fe. El mateix em passa a mi. Les ajudes i els favors més desinteressats et poden arribar d'on menys t'ho esperes, i les traïcions també. La cosa, crec, és una altra, això és política i la política no té res a veure ni en la bondat ni en la maldat personal de la gent, la política és lletja, és una merda, com deia el meu pare. En fi, amb ella i amb "ells", em de conviure per més greu que ens sàpiga l'estat de les coses. Jo, com el Miquel, també conec a persones que són com tothom, bona gent, que vota al PP, per què? perquè son els que millor reflecteixen el seu món i els seus interessos, les seves filies i fòbies. Veuen parlar al Rajoy i els agrada, es senten identificats per més incomprensible que pugui ser per nosaltres. I no t'oblidis del franquisme sociològic que afecta a tothom, a dretes i a esquerres.

  ResponElimina
 3. al món hi ha gent que hi és per què hi hagi una mica de tot, no ho entenc com tu dius, però és el que hi ha. HI HA TAMBÈ EL VOT RAR. La Maria té una pensió de 540 euros i el seu home de 600, a casa té a dinar cada dia, la filla, el gendre i el fill, tots tres sense feina , y vota a Rajoy,.... és un buen hombre - et diu - i?......

  ResponElimina
 4. I tu què feries amb la Maria i la seva família? Per tu són uns corruptes fastigosos? Per tu són gent que vota rar? Suposo que tu no et consideres rar?

  ResponElimina
 5. la Maria es una bona dona, es cordobesa, la conec d'anar a buscar el diari, a vegades el que els porta encara no ha arribat i xerrem, no faria res, només dir-li que no ho entenia que votes Rajoy, com li va dir la Rosario que és la de la botiga i li deia la seva propia filla segons ens va dir. Jo sóc rar, únic e irrepetible, ho sé i no puc fer-hi res, és el que hi ha. I sí, votar Pp és votar rar, es legitimar la corrupció.

  ResponElimina