APOCALIPSI ZOMBI, POKÉMON GO HOME


Ja ha esclatat l'apocalipsi, i encara hi som a temps d'aturar-lo. Dit curt i ras, el Pokémon Go s'ha de prohibir, així de clar, és un perill pels seus usuaris i pels qui els envolten, no es pot consentir que deambulin tants de zombies pels carrers amb el perill que la seva concentració en el fòtil comporta, ja es veu a venir que hi haurà més víctimes del Pokémon go que pels selfies. 
Ja tenim els zombies urbans dels whattsupp que ja és prou trist i depriment, per si no us aneu adonat, són aquells éssers que van caminant somrients teclejant compulsivament mentre esquiven accidents del terreny.
Són els zombies de primera generació, ara ens arriben els de la segona.
En primer lloc, demostra una enorme immaduresa del personal i un clar síntoma d'una societat malalta, en plena decadència dins la seva banalitat hedonista exhibicionista, gilipollista.Per si en voleu saber més de la bestiesa, aqui vaig penjar la informació.. Quedeu-vos amb la foto, la mirada fixa a la pantalla, la resta del paisatge urbà borrosa, difuminada, amb el perill que comporta.....
Comparteix:  

Comentaris

 1. Cada vegada que veig algú caminant pel carrer i alhora mirant el seu mòbil abstret, m'entra mal de ventre. En dos cassos han estat a punt de xocar amb mi, i quan els he dit: ep!, ves en compte, encara se me'n encarat amb xuleria, ves tu amb compte!, m'han respòs de mala manera. I si fos un cec?, els he contestat. Llavors callen i se'n van emprenyats no sé amb qui.

  ResponElimina
 2. a tots ens ha passat, avi m'he hagut d'apartar per nl xocar amb una veina del barri, és que són zombis, igual que zombis.....

  ResponElimina
 3. Ostras ¡¡¡ lo que nos faltaba ¡¡¡ Morirán como las moscas al cruzar la calle ¡¡¡

  ResponElimina
 4. no t'en fotis, que això pasarà...

  ResponElimina
 5. Francesc, avui a la platja circulaven dos nens entre 8 i 12 anys jugant al Pokemon, arran d'aigua i vestits. Els he aturat pq m'expliquessin el joc. Diuen que així fan esport caminant tot el dia amunt i avall. Si només juguessin a l'aire lliure ho trobo correcte, però el perill és a les vies públiques. Potser després de la febrada vindrà el repòs. Ja ho anirem veient.

  ResponElimina
 6. es que es un perill MARTA, hi haurà accidents, i sinó al temps.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada