La catosfera està d'enhorabona, un nou blogger és a punt d'iniciar el seu camí, Jordi Pujol i Soley, segons informen diversos mitjans, l'expresident de la generalitat tindrà un bloc on comentarà les seves cosetes.
Aqui hi ha una bestreta d'un article que va publicar fa uns dies, però si ha d'anar per aquests viaranys auto exculpatoris i victimistes 'Miro de resistir l'ofensiva de desprestigi que m'aboquen a sobre' que té la barra de dir, no cal ni que comenci el bloc, a la catosfera ja hi ha prou brossa i dosis de cinisme. I és que per escriure això d'ha de tenir molta barra:
- ... per desídia, per lleugeresa, per feblesa he comès una falta que no hauria d'haver comès. Que crec que en el seu moment es reconduirà.
Ah! exPresident, records a la seva esposa Marta i a tots, tots i tots els seus fills.
TRES ÀMBITS EN CONVULSIÓ. CATALUNYA, ESPANYA, EUROPA.
Jordi Pujol va escriure un article el 5 d'octubre de l'any passat que ara reprodueix la web de l'Associació Serviol en què parlava de 'Tres àmbits en convulsió. Catalunya, Espanya. Europa'. A l'inici del text, no obstant, l'expresident de la Generalitat, que el 25 de juliol farà dos anys que va confessar haver ocultat capitals a l'estranger, va fer una breu reflexió personal sobre que "difícil" li resulta superar l'estat d'ànim en què es troba. "M'hi vaig esforçant. Miro de resistir l'ofensiva de desprestigi que m'aboquen a sobre", va sostenir.
"El sentiment de culpa em ve que no per cobdícia, però sí que per por, per desídia, per lleugeresa, per feblesa he comès una falta que no hauria d'haver comès. Que crec que en el seu moment es reconduirà", continuava el fundador de Convergència, que tot seguit iniciava tota una reflexió sobre la seva implicació amb Catalunya, la seva aportació al progrés d'Espanya i el seu "patriotisme europeu" just en uns moments en què tremola la UE. L'article, s'ha de recordar, Pujol el va escriure abans de les dues últimes eleccions generals espanyoles i també abans del 'brexit'."
No Sr Ex-presidente, no...la cobdícia hace tiempo que la tiene, ¿Recuerda lo de Banca Catalana ?, pues a mi madre le desaparecieron 100.000 pesetas del 83..que eran todos sus ahorros; a lo mejor ud sabe donde están...Poe cierto, sino lo recuerda lea a EL PAIS:
ResponEliminaEl periodista de EL PAÍS Pere Ríos revisa minuciosamente en Banca Catalana: caso abierto (Editorial Península) uno de ellos: el proceso que sirvió a Pujol para presentarse como víctima del Estado. La querella contra el president y otros dirigentes de la entidad por apropiación indebida, falsedad en documento mercantil y maquinación para alterar el precio de las cosas, acabó desestimada pese a las irregularidades denunciadas por los fiscales. A partir de la revisión del sumario y de entrevistas con los protagonistas del caso, Ríos concluye que Pujol se enriqueció con el banco que llevó a la bancarrota y a la ruina a miles de familias catalanas. Ríos empezó a trabajar en el libro antes de la confesión del expresidente. "No es que tenga una bola de cristal. Tenía la sospecha que del caso Banca Catalana quedó una versión de los hechos que no acababa de encajar", dijo el autor ayer en la presentación del libro, abarrotada por el público.
Ríos, que estuvo acompañado por los dos fiscales del caso, José María Mena y Carlos Jiménez Villarejo, definió el hundimiento de Banca Catalana como "el primer rescate de la democracia", una bancarrota que costó al Estado 345.000 millones de pesetas. En el camino, Pujol y su familia se enriquecieron a costa del banco. El periodista explica cómo el expresidente cobró 84 millones en dividendos ilícitos, cantidad que extrapolada a 2015 serían 4 millones de euros; y cómo la familia vendió unas acciones a una sociedad instrumental para cobrar 25 millones, con los que sufragaron el impuesto de sucesiones. "No es cierto que no le interese el dinero, ganó mucho, y él no se arruinó", concluyó el autor.
li flaqueja la memòria....o no li convé recordar segons què.
ResponEliminaPobre hombre con lo que ha hecho "por el pais"...
ResponEliminapor el país de Andorra
ResponEliminaI el meu pare va perdre 500.000 pessetes de l'època a Banca Catalana.
ResponElimina500.000 peles de l'època és una pasta, molta pasta....
ResponElimina