Quan va despertar, el dinosaure encara hi era, i Jorge Fernández Díaz seguia de Ministre en funcions, un Ministre de psiquiàtric, ja ho vinc dient fa temps que aquest home està malalt, necessita urgentment un tractament, és un cínic, un mentider compulsiu.....

"No tres, sinó fins a sis vegades va negar com a mínim Jorge Fernández Díaz en seu parlamentària l'existència d'una unitat policial dedicada a combatre l'independentisme català. Ho va fer enmig d'aplaudiments de la bancada popular i amb diatribes d'aquesta índole:
  • Som aquí per parlar de coses serioses. Una altra cosa és que vostès estiguin amb l'obsessió amb què estan i vegin persecucions fins i tot en somnis, però això és més propi del psiquiatre que del ministre de l'Interior. No li puc dir una altra cosa, senyoria”.
Aquest comentari el va fer Fernández Díaz el 10 de desembre del 2014 al Congrés en resposta al diputat de Convergència Feliu Guillaumes, (el periódico) que havia preguntat directament per informacions periodístiques que apuntaven precisament a això, al desplegament d'un grup policial secret dedicat a combatre el secessionisme. “Ni existeix ni s'ha creat cap unitat d'investigació de polítics independentistes”, va contestar el ministre sense embuts. El dirigent conservador es va esplaiar aleshores amb més verborrea i menys vacil·lacions que quan Jordi Évole li va recordar en un ‘Salvados’ que hi havia polítics catalans que l'assenyalaven directament de filtrar informes de la UDEF que enfangaven Xavier Trias i Artur Mas, entre altres. “[dos segons de murmuris] ¿I? [tres segons de murmuris] En fi, des de determinades instàncies catalanes a mi se m'ha acusat de gairebé tot, què hi farem”, es va limitar a contestar el ministre."

A ran de l'entrevista amb Jordi Évole, enllaço aquest escrit de febrer de l'any passat, on de fet ja s'albiraven els tripijocs i les mentides del miserable Ministre, encara en funcions.