ÚLTIMS ESCRITS:
latest

GRÀCIES SENYOR MINISTRE...


No se si algú s'ha adonat que abans que la Guàrdia Civil arribés a cap dels ajuntaments que posteriorment varen registrar, els diaris ja publicàven fins i tot el nombre de detinguts, ves que no els haguessin informat casualment de tot abans des del Jutjat, o del ministeri de l'Interior, no sé si és casualitat o causalitat, però els dos fiscals que porten el cas Térmyca són els que esmenta el Ministre de l'Interior al pàjaru d'Antifrau en les converses del seu contuberni.
i és que en el fons el quie buscàven amb tota aquesta exagerada parafernàlia era aquest titular que publica avui l'ABC:

"Una red corrupta en ayuntamientos salpica al presidente de la Generalitat - La operación Térmyca salpica a Carles Puigdemont. Al menos 11 detenidos en la operación por delitos contra la administración pública, organización criminal y blanqueo"

la resta, pressumptament acabarà en no res o poca cosa, d'un cas que fa ja quatre anys que dura, o sia del que es tracte és de fer mal a CDC, que ja sñe no són innocents, però la finalitat última és aquesta, ah!per cert, que la informació que buscàven a l'Ajuntament de Girona, comentava la seva actual alcadessa que els documents estaven penjats a la seva pàgina web,  a l'abast de tothom, però això els hi és igual, el que perseguien era el titular d'ABC. Gràcies Sr. Ministre, moltes gràcies per perseguir als corruptes amb tant d'esforç i interès.  Ha pensat en perseguir-se a vostè que tambè és corrupte?.
« PREV
NEXT »

2 comentaris

  1. Estoy liado...¿no había denunciado alguna de la CUP ?..o es el de Torredembarra ?...No se por donde van los tiros..

    ResponElimina
  2. Miquel, van al bulto, contra el soberanismo y por ende Puigdemont, esto acabará en nada, lo que querían ya lo tienen, la noticia de 350 guàrdias civiles y Marcelo entrando en los ayuntamientos y sacando una información que està colgada en la web. Suelen llevarse cajas de cartón vacías para causar más impresión.

    ResponElimina