• ÚLTIMS ESCRITS

  GRÀCIES SENYOR MINISTRE...


  No se si algú s'ha adonat que abans que la Guàrdia Civil arribés a cap dels ajuntaments que posteriorment varen registrar, els diaris ja publicàven fins i tot el nombre de detinguts, ves que no els haguessin informat casualment de tot abans des del Jutjat, o del ministeri de l'Interior, no sé si és casualitat o causalitat, però els dos fiscals que porten el cas Térmyca són els que esmenta el Ministre de l'Interior al pàjaru d'Antifrau en les converses del seu contuberni.
  i és que en el fons el quie buscàven amb tota aquesta exagerada parafernàlia era aquest titular que publica avui l'ABC:

  "Una red corrupta en ayuntamientos salpica al presidente de la Generalitat - La operación Térmyca salpica a Carles Puigdemont. Al menos 11 detenidos en la operación por delitos contra la administración pública, organización criminal y blanqueo"

  la resta, pressumptament acabarà en no res o poca cosa, d'un cas que fa ja quatre anys que dura, o sia del que es tracte és de fer mal a CDC, que ja sñe no són innocents, però la finalitat última és aquesta, ah!per cert, que la informació que buscàven a l'Ajuntament de Girona, comentava la seva actual alcadessa que els documents estaven penjats a la seva pàgina web,  a l'abast de tothom, però això els hi és igual, el que perseguien era el titular d'ABC. Gràcies Sr. Ministre, moltes gràcies per perseguir als corruptes amb tant d'esforç i interès.  Ha pensat en perseguir-se a vostè que tambè és corrupte?.

  2 comentaris:

  1. Estoy liado...¿no había denunciado alguna de la CUP ?..o es el de Torredembarra ?...No se por donde van los tiros..

   ResponElimina
  2. Miquel, van al bulto, contra el soberanismo y por ende Puigdemont, esto acabará en nada, lo que querían ya lo tienen, la noticia de 350 guàrdias civiles y Marcelo entrando en los ayuntamientos y sacando una información que està colgada en la web. Suelen llevarse cajas de cartón vacías para causar más impresión.

   ResponElimina

  Post Bottom Ad