S'HAN PERDUT 350 GUÀRDIES CIVILS....S'han perdut 350 Guàrdies civils, entre els ajuntaments de Tortosa, l'Ametlla de Mar, la Seu d'Urgell i altri, es recompensarà a qui els trobi per ser un record de família. Sembla tot esperant Godot. País!, que diria Forges, aquest matí abans de la nou avisaven per la ràdio que la Guàrdia civil estava registrant una serie d'ajuntaments a Catalunya i també a la comunitat de Madrid, fins aquí tot normal, no ve d'un pam la corrupció, però....., han començat a trucar dels ajuntaments presumptament implicats i allí no hi ha arribat cap Guàrdia ni cap civil, ves que no s'hagin aturat a esmorzar i se'ls hagi allargat la cosa amb el cigaló. Com xalaria Berlanga....
Felicitar a la Vanguardia per la seva informació, desinformació. Com a MinorityReport han informat abans que es produeixi la noticia.
Comparteix:  

Comentaris

 1. Informen que ja han arribat a l'Ajuntament de Tortosa a les 9:40AM, A Girona encara no, mica en mica aniran apareixent.

  ResponElimina
 2. UN ALTRE "FERNANDEZ DIADA"...QUE VOLS AMIC QUE FAGI EL GOS DEL AMO?BORDAR QUANT LI MANAM..PER CERT QUE HAN DIU "LA OBRA"DE AQUESTA PATULEA DE FILLS SEUS?...CORRUPTES I CALUMNIADORS. "ELS CALUMNIADORS ELS ESCUPIRE DE LA MEVA BOCA".

  ResponElimina
  Respostes
  1. ho fa per avisar als ajuntaments, així tenen temps d'amagar la informaciçó compromesa.

   Elimina
 3. El problema d'això és que tot acaba al mateix sac. Ja no tenim criteris per discriminar el que és una cosa o una altra

  ResponElimina
  Respostes
  1. i sovint, com em temo serà el cas d'avui, acaba en no res, nomès es busca l'espectacle mediàtic....

   Elimina

Publica un comentari a l'entrada