Hi ha noticies realment curioses que un no sap com agafar-les, si seriosament o directament fotre-se'n, la que ve a continuació, és una d'aquestes....

"Podem donar la culpa a la Bíblia, o a Hollywood, o podem saltar la culpa completament i començar a preparar-nos per a l'apocalipsi!. Quan aquest dia fosc arribi, els més rics seran els que tinguin la major desavantatge. 

Afortunadament, hi ha un lloc on els ensenyen les habilitats essencials que necessiten per protegir-se d'un atac zombi (sota l'aparença d'un complex cinc estrelles), en el complex Paws Up, a Montana. El Dr. Ali Khan, director del complex, afirma: "Si en general estàs ben equipat per fer front a un apocalipsi zombie, estaràs preparat per a un huracà, epidèmia, terratrèmol, o un atac terrorista." 
Segons un estudi de 2015 de la Universitat de Cornell, el lloc més segur per estar durant un apocalipsi són les Muntanyes Rocalloses del Nord. I aquí és exactament on es troba el complex Paws Up de 37.000 acres. A Paws Up hauràs de perfeccionar les habilitats per sobreviure el que sigui que toqui en la fi del món. Les més de 30 tendes de campanya del complex estan equipades amb llanternes, i no tenen llums de sostre perquè els hostes practiquin ajustar la vista en la foscor. 
Aprendre a viure sense WiFi és essencial per mantenir-se sa durant la fi dels temps, per la qual cosa els hostes són forçats a anar d'excursió a una zona comuna, o viure sense consultar el correu electrònic, Facebook, Instagram i el Dow Jones en línia. L'experiència també compta amb un taller que ensenya a identificar plantes comestibles, receptes per cuinar en el desert, i pesca amb mosca. La vestimenta també està inclosa en l'estada, i inclou guants de treball, roba casual de disseny i botes. Les tarifes arrenquen en els 1,420$ per nit i per persona durant la temporada alta. Sí, és una mica car, però aparentment és una bona inversió. periodismo.com"

O sia que els milionaris aprenen a viure com al principi del món, després de la fi del seu. Aprenen a viure com encara ho fan milions de persones a dia d'avui, menjant el que els dona la naturalesa, sense internet, Instagran, Facebook, ni l'índex Dow Jones.
És la prova de com s'han allunyat de la naturalesa i possiblement el seu comportament sigui finalment la causa d'aquest apocalipsi pel que es preparen per sobreviure-hi, obviàment sense zombies....., o potser els zombies són ells, morts en vida, no morts. Nomès que no ho saben.