A Teguise, vaig descobrir que a part del mercat dels diumenges hi ha un artista inclassificable anomenat Manuel Perdomo Ramirez, de formació autodidacta i que compta amb alguna obra que altra escampada per l'illa de Lanzarote. Mai havia sentit parlar d'ell, però si aneu a Teguise per la part baixa de la població en seguida veureu l'antiga casa familiar per que crida molt l'atenció, i per descomptat el seu particular museu.


Escultures, ninots i qualsevol objecte reciclat serveix per decorar tots els voltants de la casa, mantenint un desordre organitzat, en un paisatge post apocalíptic.



El guix blanc és el material utilitzat en moltes de les seves obres, i com gairebé sempre sol succeir amb els artistes, l'obra de Manuel no és molt reconeguda a la seva terra, i la seva casa és coneguda com "l'abocador de Teguise".


Sens dubte tot un personatge que veu les coses diferents a com les veiem la resta dels mortals, molt diferent, encara que he vist coses pitjors, i, aquest jardí dels horrors té alguna cosa que enganxa, i és que les coses trencades, les coses lletges tenen també la seva bellesa.




.
.

.