SORPRESA, SORPASSO


Aquells que diuen que les eleccions del passat 26J no han servit per a res, que han estat una pèrdua de temps, m'agradaria fer-els-hi observar que  que han estat útils; almenys s'han solucionat de cop tots els problemes que hi havia a Veneçuela, on reina la calma i ja no en tenim noticies, el que vol dir que tot, allí, va bé. I a més a més els rojos comunistes s'han transmutat de cop en socialdemòcrates, i han passat de partisans a exèrcit regular, mentre ens han descobert que al Ministeri de l'Interior teníem a Marcelo i Filemón fent contubernis de baixa estofa.
Ah!, que bonica que és la festa de la democràcia. Ja sabíem que una sorpresa era una monja a la presó, i ara hem descobert que un sorpasso és una monja menfotista i el Ministre de l'Interior un miserable.

Comparteix:  

Comentaris

 1. Lo que está claro es que somos un país de viejos con miedo.
  Cuanto más viejos, que no mayores, más miedo a perder la pensión y más egoístas en nuestros planteamientos con respecto a la juventud, sino no se votaría después de tanta y tanta corrupción al partido más embustero y más trepa.
  Tenemos lo que nos merecemos, ya le le han votado 8 millones de personas...

  ResponElimina
  Respostes
  1. Jo no tinc por Miquel, i vaig anar a votar i no al Pp. Vaig votar a l'opció d'un de Sabadell a l'ala oposada del Pp.

   Elimina

Publica un comentari a l'entrada