No acabo d'entendre tot l'enrenou que s'ha generat en l'ùs del Burkini per part de les senyores musulmanes, simplement és un problema de retard històric en la moda de platja, el retard que porta en general l'islam en tota aquesta questió. Però a la platja es poden veure coses similars o fins i tot pitjors, com el Facekini, els bikinis de moltes senyores, o el banyador de Briatore, i ningú ho prohibeix, tota la fixació recau en el Burkini, i si acceptem el yihab, el Burkini n'és la consequencia lògica, encara que és el vestit el que és impúdic, no la nuesa, però això els musulmans i musulmanes ni ho saben ni ho volen saber, temps al temps. 
Mentrestant, que es banyin amb el banyador que vulguin, i dic vulguin, en el ben entés que no és una questió obligatoria o forçada per les seves costums religions, sino acceptada com part d'elles per les senyores musulmanes.


Aquesta seria la part bonista tan nostrada, però el problema rau en que el Burkini no és una qüestió de moda o d'estètica, sinó religiosa, i la pregunta és: Una senyora occidental podria anar a la platja en banyador, bikini, trikini o en topless en qualsevol, país, emirat o califat àrab? La resposta és NO!, per tant, nomès pel greuge comparatiu que representa, aquí tampoc s'hauria d'autoritzar anar amb el burkini; que se'l posin al seu pais, però aqui que vagin com tot quisqui, o es quedin a casa, llevat dels homes d'anar com Briatore, que això és ja provocar, i si s'hauria de prohibir.

FACEKINI A LA XINA

BANYADORS 1912
LA MARE DE TOTS EL BIQUINIS QUE ES FAN I ES DESFAN


BRIATORE