"Necessitem la caca per viure. La portem amb nosaltres allà on anem. Però el moment en què abandona el nostre cos, la rebutgem com pudent, bruta, vulgar, fastigosa", escriu Koseki. "Però què passaria si poguéssim acceptar la nostra caca pel que és? I què és exactament? Jo diria: un impuls necessari per a la vida, un element essencial per a la salut i la felicitat ".

Accepta el que vingui, fins i tot les coses que voldries que no haguessin passat. Equilibra la inspiració de nen amb el coneixement i les habilitats de la vida adulta. Utilitza la saviesa que resulta de mantenir obertes les alternatives 

Les coses fastigoses tenen valor. I, crec que la caca és un símbol apte per a les coses de la vida que són de mal gust, i no obstant això importants ", conclou el filòsof Akihiko Koseki 'POOP MAN'.

La reflexió de Koseki sobre cagar i les seves virtuts i servituds és més profunda del que sembla a vista per la seva delirant presencia física. Podriem dir que Koseki practica i imparteix tota una filosofía de la merda, i això en un país tan escatològic com el nostre, s'ha d'apreciar.