BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ
BLOC D'ACTUALITAT
Home » » #SAMATAOPACO

#SAMATAOPACO

- Francesc Puigcarbó - divendres, 21 d’octubre de 2016 - 21.10.16


#samataopaco: els tuits que han convertit la caiguda de l'estàtua de Franco en trending topic. Els usuaris se'n burlen del fet que acabi recollit per un camió d'escombraries i alguns demanen fer el mateix amb el monument de Tortosa. La polèmica estàtua de Francisco Franco ha durat, literalment, quatre dies. Ahir dijous a la nit i després de ser objecte de tota mena d'atacs des de la seva inauguració, tres joves van empènyer l'estàtua fins que van aconseguir que bolqués. La imatge del dictador al terra, pintat amb una bandera gai i una estelada i esquitxat amb desenes d'ous ha estat objecte de burla a la xarxa.
Lo qual demostra que la xarxa esatà plena de bretols indigents mentals que són molt valents fotent-se'n de tot desde casa seva, sense cap mena de criteri, o com els tres covards encaputxats que varen enderrocar l'estàtua ahir a la nit, als qui si hi haguès ara un dictador sel's i moriria al llit igual que els va passar als seus antecessors, i mentre aquests venien de perdre una guerra i patir una postguerra, aquests tres vandals d'ahir a la nit no tenen ni aixó com a atenuant, per això anàven encaputxats, i això que ara no hi ha consequencies pels actes vandálics d'aquests tipus, els grisos ja no hi són, i els que veritablement varen lluitar contra Franco en vida, tampoc.

SHARE

- Francesc Puigcarbó

2 Comentaris :

 1. Me hubiera gustado que:
  Se hubieran recitado poesías en nombre de los desaparecidos,
  en nombre de los muertos,
  en nombre de los fusilados.
  Que las personas hubieran pasado por allí
  sin odio, ni rencor.
  Con sus nietos, si. Para explicarles
  quien fue ese señor montado en un caballo.

  Me hubiera gustado que la estatua
  cincelada por don Josep Viladomat
  no huebiera estado rota, ni pintada.
  Que se hubiera respetado su estructura.

  Y que no hubiera habido gritos,
  eso también me hubiera gustado.

  Somos lo que representamos.
  Y hemos representado el papel de los salvajes.

  ¿Qué pensarán los niños cuando hayan visto
  las escenas de romperlo todo ?

  Ellos también hallarán justificación en un futuro.

  ResponElimina
  Respostes
  1. amén, com diria aquell, lo has clavao, macho. A més avui a Islandia, explicàven el sentit de les tres estàtutes de VILADOMAT i MARÈS i tenia molt de sentit vomm estàven disposades, però els bretols això no ho saben, només són bretols ignorants.

   Elimina