Ahir en un nou canal de Movistar+, Dark, vaig veure 'La zona morta' de David Cronenberg, amb Christopher Walken i Martin Sheen. La pel·lícula està basada en una novel·la d'Stephen King.
Un jove professor pateix un accident que li farà romandre cinc anys en coma. En despertar, descobreix que posseeix poders extrasensorials, de manera que la policia demanarà la seva col·laboració per resoldre una sèrie d'assassinats. Walken té les visions de futur en estrènyer la mà d'una persona, el que el porta a resoldre diversos casos i també a intentar assassinar a Martin Sheen, aspirant a President dels Estats Units, en visualitzar el futur caòtic d'aquest pallasso com el defineix un amic seu quan arribi a President dels Estats units i desencadeni una guerra nuclear. Per no fer un spoiler del tot (la peli és de 1983) diguem que Walken no aconsegueix matar Sheen; però, com si ho fes, pels fets que es produeixen en aquella circumstància de l'atemptat.
Aquesta matinada els serveis secrets nord-americans s'han endut a Donald Trump d'un míting, davant l'amenaça d'un atemptat que ha resultat ser una falsa alarma. Realment hi ha molta gent que considera a Trump molt perillós per al país i la resta del món, cas d'arribar a President dels Estats Units, com Walken consideraba perillós a Sheen, i no vull donar idees però algú més podría considerar la possibilitat d'exercir l'acció justiciera de Walken, encara se'm crea un dubte: en el supòsit que aquest fet es portés a terme, no se a quin dels dos candidats a la presidència s'hauria de disparar. No tinc clar quin dels dos és més perillós. Encara que possiblement el pitjor de Clinton sigui millor que el millor de Trump, el que tampoc és garantia de res....