EL GRAN ADOCTRINADOR


El líder del PP a Catalunya, Xavier García Albiol, va explicar abans d'ahir que el govern espanyol redoblarà la seva presència a Catalunya per fer front a l’“adoctrinament” que creu que estan fent els independentistes a la societat i, sobretot, a l’escola catalana. En una entrevista a Europa Press publicada ahir, Albiol assegura que el Govern i els partits sobiranistes han aprofitat que en els últims anys l’executiu espanyol estava centrat en la recuperació econòmica per “provocar una desconnexió del sentiment de pertinença a Espanya”.

“Hi ha hagut un ús tremendament cruel del que és una part de l’escola pública, que s’ha convertit en un instrument d’adoctrinament a favor del sentiment independentista i en contra del que significa Espanya”, afirma Albiol a l’entrevista, en què demana que el PP, el PSOE i C’s impulsin “mesures correctores” en la legislació per evitar aquest fenomen. Unes mesures, afegeix, que ja s’haurien d’haver aplicat quan es van traspassar les competències educatives a Catalunya.

Entre les propostes que el líder del PP proposa per combatre aquesta “desconnexió” que l’independentisme estaria forçant a la societat catalana, hi ha el trasllat de l’Institut Cervantes de Madrid a Barcelona, “on es posaria més en valor”, o la celebració de més partits de la selecció espanyola de futbol a Catalunya. “Els catalans han de tenir molt clar que el govern d’Espanya està al seu costat, ha invertit i continuarà invertint a Catalunya”, malgrat que els independentistes s’han esforçat, amb èxit, per fer creure el contrari, conclou Albiol.

El primer que s'ha de dir és que el Sr. Garcia Albiol és un mentider i un intoxicador, el gran mentider, i un miserable, atès menteix deliberadament sabent que el que afirma no és cert. No se si declaracions com aquestes es poden portar al jutjat, però aquest individu hauria d'estar inhabilitat no ja per exercir de polític, si  més no per parlar a qualsevol mitjà, els seus insults no són publicables. Tambè podría ser que donada la indigència mental del personatge racista xenòfob i populista, analfabet provisional, no hagi vist ni estat mai en una escola pública catalana i tot això que diu d'adoctrinament li hagi explicat algun dels professionals adoctrinadors de Madrid, que d'àixò d'adoctrinar si que en saben els del PP i els del PPC.

És vergonyós que un personatge infame com aquest pugui dir les bestieses que diu, que són un insult a la intel·ligencia i s'en pugui anar de rositas com si res, i a més encara hi ha qui li riu les gracies. Dropo,  un dropo indigent mental això és el que és, un dropo mental, miserable, deleznable, roi i mesquí. I que descansat m'he quedat. Ja ho diu la dita, quan més alt, més animal. I Javier Garcia Albiol és encara més animal que alt. Pura brossa. 
Comparteix:  

Comentaris

 1. Doncs si, hem parlat del mateix tema. Si no fes plorar, tot el que diu, faria riure.

  ResponElimina
 2. riure, o pena, per hi ha gent Ebre enllà que se'l creu, i això ja no fa riure. És xusma, pura brossa política i personal, peró un altaveu que bastants escolten i se'l creuen...

  ResponElimina
 3. O sigui que mentre el govern d,espanya estava centrat en la recuperacio económica, el govern d,aquí ha aprofitat per adoctrinar a tots els catalanets i els seus fills per descentralitzar espanya. A aquest individuo li ha tocat molt la moral que on s,Hagi contractat a més gent durant aquestes festes de Nadal sigui a Catalunya, encara que aixo faci baixar l,atur a espanya i els hi doni unes xifres globals de recuperacio económica, havia d,escupir una vegada mes contra els catalans. Nosaltres som especialistes en mirar a un altre lloc quant hi ha crisis, nomes sabem piular.. Per aixo sr.albiol no parem de treballar i d impulsar l,economía..a veure si voste si posa de veritat i deixa de ser un estorb d,una vegada. La paraula adoctrinar, no li diré que no, a la resta D,escoles D,espanya no adoctrinen en basc o en galleg? Ja no parlo del català que això ho fem desde aqui, em pregunto perquè no impulsa L,estudi de totes les llengües que es parlen en l estat espanyol, que es publiquen, que es llegeixen, que s,utilitzen com vostè les utilitza, per adoctrinar més bé i millor..
  Faci,m un favor, posis a treballar que es vostè una especie d,aturat sense escrupuls. Encara deu cobrar un plus per venir a passar revista per aquí.
  I que consti que si digues veritats hauríem de callar, perquè és ben evident que la perfecció política aquí Catalunya no existeix, però és que aquest senyor, només ve aquí, per criticar, si al menys intentes fer algo de profit jo l,hauria d,escoltar però com que només ve a cobrar per criticar no puc amb ell.. Es un paràsit reconegut.

  ResponElimina
  Respostes
  1. GEMMA, ell no ha treballat mai i no se pas si va anar a l'escola, de ser així ho dissimula molt bé de la manera que palesa la seva ignorància, o és mala fe?

   Elimina
 4. Aquest senyor ja el coneixem i ja sabem que diu molts disbarats. Ara bé, l'escola, la que sigui, sempre adoctrina, sigui de forma més grollera o més subliminal, no ens enganyem, per això la van inventar i per això se'n parla tant. Una altra cosa és que aconsegueixi els resultats previstos, que no sempre és així i de vegades és al contrari.

  ResponElimina
 5. Júlia, si alguna cosa no fa l'escola a Catalunya en general, és adoctrinar als nanos amb l'independentisme, almenys l'escola que jo conec, on em sembla que fi9ns i tot hi ha algun nen català i tot. I, on l'idioma oficial al patí com a la mmajoria d'escoles és el castellà. Encara que l'escola és digui Gaudí. I com aquesta escola n'hi ha moltes.....

  ResponElimina
 6. "analfabet provisional" ???
  norrr. analfabet profesional, és aixó.
  Salut ¡

  ResponElimina
 7. La Júlia parla de l'escola i potser té raó. Jo, a les meues classes, sempre he fet el que he volgut. Bé, bàsicament parlar de llengua i de literatura, tampoc cal exagerar.

  ResponElimina
 8. Has fet com la majoria dels mestres, del senyor mestre que es deia abans.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada