El líder del PP a Catalunya, Xavier García Albiol, va explicar abans d'ahir que el govern espanyol redoblarà la seva presència a Catalunya per fer front a l’“adoctrinament” que creu que estan fent els independentistes a la societat i, sobretot, a l’escola catalana. En una entrevista a Europa Press publicada ahir, Albiol assegura que el Govern i els partits sobiranistes han aprofitat que en els últims anys l’executiu espanyol estava centrat en la recuperació econòmica per “provocar una desconnexió del sentiment de pertinença a Espanya”.

“Hi ha hagut un ús tremendament cruel del que és una part de l’escola pública, que s’ha convertit en un instrument d’adoctrinament a favor del sentiment independentista i en contra del que significa Espanya”, afirma Albiol a l’entrevista, en què demana que el PP, el PSOE i C’s impulsin “mesures correctores” en la legislació per evitar aquest fenomen. Unes mesures, afegeix, que ja s’haurien d’haver aplicat quan es van traspassar les competències educatives a Catalunya.

Entre les propostes que el líder del PP proposa per combatre aquesta “desconnexió” que l’independentisme estaria forçant a la societat catalana, hi ha el trasllat de l’Institut Cervantes de Madrid a Barcelona, “on es posaria més en valor”, o la celebració de més partits de la selecció espanyola de futbol a Catalunya. “Els catalans han de tenir molt clar que el govern d’Espanya està al seu costat, ha invertit i continuarà invertint a Catalunya”, malgrat que els independentistes s’han esforçat, amb èxit, per fer creure el contrari, conclou Albiol.

El primer que s'ha de dir és que el Sr. Garcia Albiol és un mentider i un intoxicador, el gran mentider, i un miserable, atès menteix deliberadament sabent que el que afirma no és cert. No se si declaracions com aquestes es poden portar al jutjat, però aquest individu hauria d'estar inhabilitat no ja per exercir de polític, si  més no per parlar a qualsevol mitjà, els seus insults no són publicables. Tambè podría ser que donada la indigència mental del personatge racista xenòfob i populista, analfabet provisional, no hagi vist ni estat mai en una escola pública catalana i tot això que diu d'adoctrinament li hagi explicat algun dels professionals adoctrinadors de Madrid, que d'àixò d'adoctrinar si que en saben els del PP i els del PPC.

És vergonyós que un personatge infame com aquest pugui dir les bestieses que diu, que són un insult a la intel·ligencia i s'en pugui anar de rositas com si res, i a més encara hi ha qui li riu les gracies. Dropo,  un dropo indigent mental això és el que és, un dropo mental, miserable, deleznable, roi i mesquí. I que descansat m'he quedat. Ja ho diu la dita, quan més alt, més animal. I Javier Garcia Albiol és encara més animal que alt. Pura brossa.