Fa ja uns quants anys, al Parlament Britànic varen interpel·lar na Margaret Tatcher demanant-li explicacions sobre una acció violenta amb el resultat de tres morts, que les S.A.S. havien fet a Gibraltar d’uns pressumptes militants de l‘Ira. La resposta de Margaret Tatcher fou concloent: el Govern de Sa Majestat Britànica no te serveis secrets i si en té no ho sap, puig són secrets. I aquí es va acabar la interpel·lació parlamentaria.
Aixó tan obvi haurien de saber-ho els qui ara questionen la legalitat o il·legalitat del Govern de la Generalitat en la seva actuació preparatoria de cara a l'obtenció de dades fiscal, d'informació de cara a la consulta, i haurien de saber-ho perquè aquestes dades les té tothom, i si el Govern de la Generalitat les té no ho sap. 
No sembla una faula el que explica l'ex-jutge Vidal, i les seves paraules sonen a versemblants, i? no hem d'esquinçar-nos les vestidures hipòcritament, o és que potser aquestes dades serien facilitades pel Govern de Madrid expert en Guerra bruta?, a que estem jugant?. Una guerra bruta real, palesada i que han ningunejat des de Madrid, i per suposat com Margaret Tatcher, ho han negat.