El Palau Sant Jordi de Barcelona acollirà avui dissabte 11 de febrer un gran concert per a les persones refugiades amb direcció de La Fura dels Baus i la participació de 50 artistes dins de la campanya iniciada per l'entitat Casa nostra, casa vostra, ha informat aquesta en la seva pàgina web.
L’entitat ha estat treballant aquest dimecres amb La Fura dels Baus i el festival Primavera Sound en el concert, on participaran com a primers artistes confirmats Lluís Llach, Sílvia Bel, Manolo García, Macaco i Sílvia Pérez Cruz, Manu Guix, Amics de les Arts, Suharma, Gossos, Marina Rossell, Antonio Orozco, Joana Serrat, Charango i altres artistes, més La Fura, que portarà el fil conductor.

El concert, el cartell complet del qual es donarà a conèixer en roda de premsa dimecres 11 de gener, té la producció del Primavera Sound, amb la participació de Canet Rock i Clippers. Tots els beneficis es destinaran a organitzacions que treballen en migració i refugi en una de les dues grans cites de l’entitat Casa nostra, casa vostra junt amb la manifestació convocada per al dissabte 18 de febrer.
  
“Volem acollir refugiats i totes aquelles persones que s’han vist obligades a fugir forçosament de la seva llar, jugant-se la vida al Mediterrani”, assegura l’entitat. Podeu signar aquí, jo ja ho vaig fer l'altre dia, ja sé que nomès és una signatura, un gest, però molts gests fan gestes, cal no oblidar-ho. Ah! El Concert es podra veure per TV3 i escoltar per Catradio o Rac1.

Vull donar les grácies a tots els que han gravat aquesta fresca i solidaria versió de Mediterràneo de Joan Manuel Serrat.

Serrat.