ÚLTIMS ESCRITS
latest

dimarts, 21 de març de 2017

GESTACIÓ SUBROGADA


En les eleccions de la Conferència Episcopal Espanyola (CEE) no hi ha candidats ni programes, però el seu president, el cardenal arquebisbe de Valladolid, Ricardo Blázquez, va inaugurar aquest dilluns la 109º Assemblea Plenària «amb algunes consideracions» sobre el futur d'aquesta institució eclesial.
Entre diversos temes va demanar no perdre de vista alguns «criteris ètics», com la defensa de la dignitat humana. Per això, va rebutjar la maternitat subrogada, a l'assegurar que «no respecta la dignitat de les anomenades 'mares de lloguer' ni la del nen, quan aquest s'aconsegueix al marge de l'àmbit digne per a ser concebut, gestat al costat del cor de la mare, esperat i rebut com a persona ». Referent a això, va insistir que «no tot el que tècnicament es pot fer respecta la dignitat de les persones».

No deixa de ser curiós el rebuig del srs. Bisbes a la maternitat subrogada, potser ignoren que la primera de la qual es té constància és la de Maria a través de l'esperit Sant.

Tornant al món real i al segle XXI, confeso que desconeixia que a Espanya no es pot dur a terme la gestació subrogada, és per aixó que els qui volen tenir un fill d'aquesta manera han d'anar a l'estranger. Ahir va sortir a Rac1 a can Basté, un senyor que no sé qui és, li diuen Torito i per l'accent és obvi que és de ses illes. Ha comentat una cosa que continúo sense entendre: es veu que al programa 'que tiempo tan feliz' a Telecinco on hi col·laborava, amb motiu de l'imminent naixement del seu fill de gestació subrogada, va confesar a l'audiència que era homosexual; i aixó és el que no entenc, el Sr. Bigote Arrocet no ha fet públic que hom sàpiga que sigui heterosexual, ni ell, ni ningú que tingui aquesta opció sexual, i crec que el que s'en sol dir 'sortir de l'armari' és un error, no cal, cadascú és com és i orienta la seva sexualitat com pot o com la naturalesa li ha donat a entendre, i fins que no arribi un dia en que ningú tingui de comunicar públicament quina és la seva orientaciò sexual, no anirem bé i continuarà havent-hi homofòbia. La llosa del cristianisme és pesada, la moral cristiana, la hipócrita, rancia i farisaica moral cristiana, és un jou del que costa desempallegar-se.

« PREV
NEXT »

4 comentaris

 1. SOC MARE DE QUATRE FILLS,I AIXO DE LA MATERNITAT SUB-RROGADA HO VEIG COM UN CERT ABUS,DE LAS DONES AN "CALERS"SOBRE LAS COMUNITATS POBRES,PERO JO I LA MEVA CIRCUNSTANCIA POT SER LA CAUSA D'AQUESTA OPINIO...DONAR VIDA ES EL ACTE MES GENEROS QUE CONEC.

  ResponElimina
 2. No necessàriament es fa per diners, no en alguns casos, tot i així, no té res de dolent, tu ho has dit: donar vida és un acte de generositat.

  ResponElimina
 3. Los curas y los club de fans de dios pueden dar su opinion y los demás haremos lo que nos de la gana. Sobre declarar la sexualidad me parece una gilipollez enorme, ingente... como vivimos en mundo estúpido hacemos cosas estupidas, como ir declarando por ahí nuestra tendencia sexual como si fuese una virtud, la que sea...

  ResponElimina
  Respostes
  1. Eso me parece a mi, cada uno és como és y folla como puede...

   Elimina