El president de l'Eurogrup, el neerlandés Jeroen Dijsselbloem, ha concedit una entrevista a un diari alemany en què acusa les quatre potències del sud (Espanya, Itàlia, Portugal i Grècia), de gastar els diners del rescat en alcohol i dones. Les seves paraules van ser: "Un no pot gastar-se tots els diners en copes i dones, i després demanar que se l'ajudi". Sembla, però, que en ajuntar els termes Dijsselbloem s'estava referint a la prostitució, gairebé segur, pràctica en tenen al seu país en ensenyar les senyores que fumen en aparadors al carrer, o igual que a l'haver escoltat moltes vegades el Viva España i altres cançons de Manolo Escobar, a l'home se li ha enganxat el de 'viva el vino y las mujeres', només li faltava rematar-ho amb un: Olé!

Agrupar als països del sud d'Europa segons el màxim comú de gresca i borratxos s'ha convertit en tot un clàssic neoliberal. Dijsselbloem, com a bona part de l'Eurogrup, segueix ancorat en prejudicis cinematogràfics que redueixen Grècia a Zorba, Espanya a Alfredo Landa i Itàlia a Sordi. Oblida el Sr. Dijsselbloem, que un dels problemes que comportarà el Brexit és entre d'altres, la desaparició del Salou Fest, on mossos i mosses britànics (gent del nord) es dedica a la borratxera i fornici a tutiplen, o els turistes de països del Nord que deambulen per les nostres platges etílicamente saturats. 
Aquí més que puters i borratxos, el que tenim són 'golfos' amb targeta black o administradors d'algun Palau, salvapàtries Andorrans o exministres pianistes que s'apugen les jubilacions a l'engrós. Puteros no ho som gaire, més aviat anem mal cardats, anar de putes costa diners i no anem sobrats d'ells, perquè Espanya ja ha sortit de la crisi, però els espanyols encara no, continúen en la precarietat, i en el cas de Catalunya estem molt enfeinats amb la cosa del Procés i no ens dóna temps, això si, estem entre la puta i la ramoneta, i si de cas bevem, és per oblidar ja no sabem què.