Tants anys de perversions, secrets i glamur sobre la vida sexual del gran masturbador, i ara resulta que, com tants i tants senyorets de casa bona, podia haver tingut relacions normals amb una noia de servei. Oh, quin gran desencís! Era més addient a ell la sodomització de l'ànec.

EL Dalí voyeur, en les orgies amb jovenets i jovenetes de Port Lligat, organitzades amb la seva estimada Gala, a qui deia que només havia pogut fer l’amor els primers tres mesos de matrimoni, tanta aversió i fàstic li feia el coit. Dalí, de qui en les seves memòries, la madame senyora Rius explica que, per satisfer els desitjos més recargolats del seu client, van haver de portar-li un ànec viu a l’habitació, ell li va introduir l’òrgan, i, després d’aital acció, es procedí a tallar-li el coll mentre l’artista gemegava excitat veient els moviments desesperats del bípede. 

Si es demostra que Dalí era el pare de Pilar Abel –pitonissa a la televisió de Girona– ella tindrà dret a la legítima. La Fundació Gala-Dalí i el Ministeri de Cultura preparen un recurs per oposar s’hi. Protegeixen tant l’etern descans de l’artista, com la seva fortuna particular, car en són els únics (per ara) legítims hereus. 

Francament, em fa angunia que es remoguin els morts i més per qüestions com aquesta, als morts se'ls ha deixar en pau, quje prou s'han guanyat el descans etern. Però tambè és cert que els presumptes tenen el dret de saber si són o són els fills del difunt. I no s’hi val dir que tot plegat va ser cosa d’una vegada, d'una revolcada de les de 'aqui te pillo aqui te mato'. Seria important que els mascles, siguin pintors genials, paletes, metges o polítics, tinguin cura d’on fiquen la polla 'donde tengas la olla no pongas la polla' diu la dita.

Dit això, aquesta exhumació a Dalí li encantaria, a l'ànec ja no ho sé. Un genial pintor xic pic ballaric, es veu va tenir una filla pitonisa xica pica ballarica. O no!