POBRE, FRAGA POBRE


L'extresorer del PP Ángel Sanchís ha explicat aquest dijous que durant un temps es va dedicar a organitzar sopars que tenien com a objectiu buscar finançament per al partit, i sota les ordres de Manuel Fraga. "Jo organitzava sopars amb amics i recaptava diners per a Fraga (...) Ell se n'anava, i allà em quedava jo passant la gorra", ha relatat.
En la seva compareixença a la comissió que investiga el finançament del PP ha explicat que en els seus orígens, Aliança Popular tot just tenia fons. "No teníem un duro, estàvem a la indigència, jo pagava la llum molts mesos", ha afegit. A preguntes del portaveu del PSOE, Felipe Sicília, ha assegurat que els donants no eren sempre empresaris: "Eren donacions generals, no només d'empresaris, hi havia molta gent".
"Llavors teníem molt poc poder, els que rebien diners eren els que estaven al poder, el PSOE i altres", ha afegit. Quan aconseguia les donacions privades en els sopars a les quals acudia amb Fraga, després havia de compensar als donants, encara que inicialment no ha explicat com: "Eren favors que jo demanava, després em passava anys retornant aquests favors".

I després ha afegit un comentari que no ha cridat molt l'atenció i que de fet ja abans ho havia comentat l'inefable Paco Marhuenda:

"Manuel Fraga va viure pobre i va morir en una situació de pobresa, no tenia res i vivia en un pis de 60 m2 a casa de la seva filla, després d'haver estat president de la Junta i ministre i haver manejat milions", va relatar per exemplificar la seva argument que les grans figures polítiques no es van emportar diners per aquestes pràctiques.

I vostès i jo que ens ho creiem, com es pot ser tan pocavergonya. Casum dena amb la postveritat!
Comparteix:  

Comentaris

 1. ya te digo....pertenecía a la misma barriada de chabolas de la monja Ferrusola.
  También iba con una mano delante y otra detrás.
  Lo que no nos dijeron es que era para hacer el "egipcio".

  ResponElimina
 2. Ens prenen per idiotes perquè, en bona part, ho som.

  ResponElimina
 3. no és cert, no som idiotes, entenem molt bé les coses i tot el que està passant, el que passa és que a banda de no votar al Pp, poc més podem fer.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada