L'extresorer del PP Ángel Sanchís ha explicat aquest dijous que durant un temps es va dedicar a organitzar sopars que tenien com a objectiu buscar finançament per al partit, i sota les ordres de Manuel Fraga. "Jo organitzava sopars amb amics i recaptava diners per a Fraga (...) Ell se n'anava, i allà em quedava jo passant la gorra", ha relatat.
En la seva compareixença a la comissió que investiga el finançament del PP ha explicat que en els seus orígens, Aliança Popular tot just tenia fons. "No teníem un duro, estàvem a la indigència, jo pagava la llum molts mesos", ha afegit. A preguntes del portaveu del PSOE, Felipe Sicília, ha assegurat que els donants no eren sempre empresaris: "Eren donacions generals, no només d'empresaris, hi havia molta gent".
"Llavors teníem molt poc poder, els que rebien diners eren els que estaven al poder, el PSOE i altres", ha afegit. Quan aconseguia les donacions privades en els sopars a les quals acudia amb Fraga, després havia de compensar als donants, encara que inicialment no ha explicat com: "Eren favors que jo demanava, després em passava anys retornant aquests favors".

I després ha afegit un comentari que no ha cridat molt l'atenció i que de fet ja abans ho havia comentat l'inefable Paco Marhuenda:

"Manuel Fraga va viure pobre i va morir en una situació de pobresa, no tenia res i vivia en un pis de 60 m2 a casa de la seva filla, després d'haver estat president de la Junta i ministre i haver manejat milions", va relatar per exemplificar la seva argument que les grans figures polítiques no es van emportar diners per aquestes pràctiques.

I vostès i jo que ens ho creiem, com es pot ser tan pocavergonya. Casum dena amb la postveritat!