No és un fake, la noticia la publica el Periódico: L'exestrella del futbol argentí Diego Armando Maradona ha enviat un missatge de suport al president veneçolà, Nicolás Maduro, al qual se li ofereix com a "soldat" de la revolució bolivariana. "Som chavistes fins a la mort i quan Maduro ho ordeni, em vestiré com un soldat per una Veneçuela lliure, per lluitar contra l'imperialisme i contra qui vol apropiar-se de les nostres banderes, que és el més sagrat que tenim", afirma Maradona a Facebook.

El missatge porta també la firma de la parella de Maradona, Rocío Oliva. "Visca Chávez. Visca Maduro. Visca la revolució. Visca els veneçolans de soca-rel!" afirma la parella. Maradona sempre ha sigut un gran defensor del Govern veneçolà i en el passat es va reunir diverses vegades amb Hugo Chávez. Nomès faltaba afegir un: visca la pepa!, marededéu amb el Sr. Diego Armando Metadona. Un sonat s'ofereix com a soldat

Parlava del seu personatge que sense nomenar-lo sortia a 'la Juventud', el regtrat era cruel però reflectia la decadència física del personatge, a la que caldria afegir-hi la psíquica, algu l'hauria de cuidar i evitar que faci declaracions surrealistes com aquesta. Un home que tampoc va ser gran cosa com a futbolista a banda de fer algun gol amb la má o alguna jugada espectacular que Messi fa sovint quant s'avorreix; un home que no ha entès que ja no és res si és que mai ha estat alguna cosa, a banda d'un molt mal exemple per a la mainada. I ho dic amb el coneixement de causa d'haver-lo vist jugar.

Perdoneu, però algú ho havia de dir.