PODER O NO PODER ...


La negociació entre els empleats dels controls de seguretat de l'aeroport del Prat i l'empresa Eulen ha seguit avançant aquest dimarts amb una proposta en ferm per part de la Generalitat, que hi ha en el conflicte, perquè s'arribi a un acord i es desconvoquen les vagues. Encara Eulen l'ha acceptat, els treballadors l'han rebutjat per "insuficient", si bé el votaran dijous en assemblea. D'acceptar-la, es desconvocaran les aturades.

Hi ha dos grans punts a acordar: la pujada salarial i l'ampliació de plantilla. Des del Govern s'ha plantejat a les parts un augment salarial mensual de 200 euros -a mitges entre els 350 que demanen els treballadors i els 155 que ofereix l'empresa- i la incorporació de 76 nous empleats-entre el centenar que demanen els vaguistes i dels 21 que proposa Eulen-.

A un se li planteja un dubte raonable; se'ns ha dit per activa i per passiva que la Generalitat no podia fer res en aquest conflicte més que de mediador, i ara se'ns diu que aquesta Generalitat han fet una proposta que Eulen ha acceptat tot i que els treballadors en principi no. Clar que la generalitat també és Estat, però francament, que algú m'ho expliqui, perquè jo no ho acabo d'entendre.
Comparteix:  

Comentaris

 1. Me ha costado encontrar la pagina del comentario...A ver si tocas menos el bloc y pones el comentario más arriba ¡¡¡

  ResponElimina
 2. Pues que dentro de las competencias dela Gen , esta la intermediación en estos conflictos...es así... yo me he informado.

  Pero la culpa la tenemos los de Burgos, eso que te quede claro

  ResponElimina
  Respostes
  1. a eso voy, intermediar, no proponer un aumento de 200 euros, se supone que no pueden.

   Elimina
 3. Ni tu...ni ningú. Ni cap independentista que es precie al crit de : "amb la republica catalana això no hagués passat".
  I estic segur d'això. Molt segur. Cada vegada que algun mozuelo del PdQué, o d'Esquerra Dissimulada ha dit alguna cosa, ho han acomiadat de la poltrona. Al vell estil de la URSS.
  Ara ningú diu gens. que ha pasao ? la Generalititat pel que es veu si que pot parlar...i ho ha fet. Pero ja han pasat alguns dies..Qué curios ?

  Ens enganyen com a ximplets i anem amb la propaganda i la "estelada cubana" a cridar i enfervorir a un munt de gent que porta hores esperant i está fins el ous.
  I toca't el que no sona, ara resulta que la Generalitat si que pot.
  Com deia el nostre amic Piqué: Es queda.

  ResponElimina
 4. La culpa de tot sempre és de Madrid, això ja ho hauries de saber.

  ResponElimina
 5. no ens expliquen mai res, encara no sabem què va donar als del metro la Generalitat mediadora per tal que d'un dia per l'altre s'acabés el tema. Per exemple.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Ni que guanyen els alts càrrecs del Metro, que són molts, per cert.

   Elimina

Publica un comentari a l'entrada