{ads}

# BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ - ACTUALITAT - INFORMACIÓ - OPINIÓ - POLÍTICA - COLLONADES - NOTICIES CURIOSES - CONTEXTO - SUE...

MOLT SOROLL PER NO RES

La policia espanyola ha requisat la documentació de la unitat d'informació dels Mossos que aquest matí diversos agents havien portat a cremar a la incineradora de Sant Adrià de Besòs.
Agents del CNP els esperaven a la porta. Uns uniformats, i uns altres de paisà. Els han retigunt durant tres hores a l'espera de l'ordre judicial que han demanat a l'Audiencia Nacional, a la jutgessa Carmen Lamela que instrueix el cas contra el major Josep Lluís Trapero.
La policia nacional espanyola sospita que la documentació que han portat a destruir esta relacionada amb l’1-O i que podria a portar informació rellevant a la investigació sobre la inacció dels Mossos d'Esquadra l'1 d'octubre. Seria, si relament es confirma que hi ha aquest tipus de documentació, una prova més contra Trapero, acusat de sedició.

La policia espanyola ha estat prop de dues hores esperant l'ordre judicial. Una policia que campa per BCN fins i tot amb dret de cuixa. Mentrestant s'ha bloquejat tota la documentació dins una furgoneta i dos cotxes de paisà dels Mossos per evitar que es cremés. Moments abans que arribés aquest dispoitiu policial, i el CNP, ha arribat una altra comitiva dels Mossos amb documents trinxants que sí han pogut cremar. La segona comitiva, però, ja ha quedat bloquejada.
Cada dijous els Mossos venen a destruir documentació d’investigacions, però avui s’han trobat els agents de la policia espanyola, que s'ha endut almenys 30 caixes de documentació.
Ara entenc perquè Puigdemont ha anat a eleccions i no a proclamar la Independència, no ha estat l'ùnic que s'ha fet caqueta, amb uns mossos cagant-se als calçotets no es pot anar enlloc. No havien de fer casa a la Policía Nacional que ni tan sols tenia l'ordre de la jutgesa per registrar-los i ves a saber en quin estat estàven, vistos els precedents. La realitat es dura avui per a molts independentistes de bona fe que s'ho havien cregut. Doncs no! no hi ha revolta, ni hi ha DUI, i ja veurem si hi han eleccions al desembre. Mentrestant hi ha dos senyors a la presó que tambè s'ho varen creure. Tot plegat: molt soroll per no res i el 155 que s'aplicarà igualment.


ESO ES TODO AMIGOS! NOMÈS AMB BARRUFETS NO ES POT FER LA REVOLTA.



Publica un comentari a l'entrada

6 Comentaris

  1. Un, dos, tres, un pasito p´alante Maria,
    un, dos, tres, un pasito p´atrás.

    Si un es troba al Puigdemont en una escala, mai sabrá si puja, baixa o tot el contrari.

    Saluuut.

    ResponElimina
  2. Y los Mossos han arrestado a Marichalar, otro prisionero político...

    ResponElimina
  3. Lo han apartado de la gente por su bien. Es un pobre idiota. Los presos politicos - si. Son presos politicos - son otra cosa mas seria.

    ResponElimina
  4. A Marichalar ???????????????????????
    Esto es el colmo ¡¡¡¡¡
    Ya no hay policía decente ¡¡¡

    ResponElimina
    Respostes
    1. Cert, ja no es respecte a ningú, ni als revolucionaris.

      Elimina