Aquest tuit que teniu a continuació si no és d'un compte fals, (no ho sembla) és el del President o expresident Carles Puigdemont, i francament, diria que s'en fot del personal. En la situació actual valdria més que s'oblides de twitter, que de fet hauria d'estar prohibit als pòlítics, almenys al President Puigdemont que ha fet i em temo continuarà fent el ridícul aquell que deia Tarradellas que en política mai no es podia fer.
Assegurava Leo Strauss que la seva àvia li solia dir: "Et sorprendries, fill meu, si sabessis amb quina poca saviesa està regit el món". Com diu Gregorio Luri, estic d'acord amb l'àvia de Strauss. Estic convençut que la realitat de les coses humanes és massa complexa i desabrida com perquè vulgui sotmetre amb docilitat als nostres esquemes explicatius. O sigui, que la nostra intel·ligència política no pot ser sinó escassa i que per això és benaurat el país els dirigents saben triar el mal menor. Si us plau, President, deixeu de piular.

Un mes del #CatalanReferendum de l'#1Oct. Malgrat la violència i les amenaces passades i presents, seguim treballant. Orgull de poble!


11:58 AM - 1 Nov 2017
5,988 Retweets 12,034 Likes SkyClashGMEva MuZaNen de l'EixamplenuMarta BusquetsgemmaCarlos VAlfredLaura Martín Esteve
1,464 replies 5,988 retweets 12,034 likes
Reply 1.5K   Retweet 6.0K   Like 12K   Direct message