"Encara que es condemni a CDC per finançament irregular, seguiré pensant que Osàcar és una persona irreprotxable". Així de contundent es va mostrar aquest diumenge l'expresident català Artur Mas en una entrevista a 'La Sexta' en què li van preguntar per Daniel Osàcar, extresorer del partit i exgerent de la fundació Trias Fargas. "El conec i els que el van a jutjar no el coneixen", ha afegit Mas en un intent exculpar Osàcar, que va ser a més el seu secretari personal entre el 2000 i 2005. Dotze hores després de pronunciar aquestes paraules, l'Audiència de Barcelona ha condemnat Osàcar a quatre anys i cinc mesos de presó pels delictes de tràfic d'influències, blanqueig de capitals i falsedat comptable, així com a una multa de 3.796.555 euros.
La condemna d'Osacar és ben bé alló de matar al missatger, Ferrovial i CDC no són culpables, la responsabilitat del pressumpte  finançament il·legal de CDC (per que no s'ha pogut demostrar, encara que sabem va existir) comença en Ferrovial i acaba en la figura de Daniel Osacar, que a més va ser tresorer de CDC (2005-2010) en l'època en que el partit estava a la oposició. Ni Ferrovial, el corruptor, ni la cúpula de CDC han estat acusats de res, Ferrovial, per que ha prescrit el delicte i CDC, no se sap perquè, tot i que ha d'abonar 6.6 milions d'euros que no s'ha pogut demostrar hagin percebut.
El Sr. Daniel Osacar era com a molt el traidor (traime esto traime lo otro), i tampoc s'ha pogut demostrar, tot ve de les acusacions de Millet, Montull o la filla, i ja se sap que els acusats tenen el dret per defensar-se de mentir, i aquests tres mentiders compulsius i lladregots professionals, no són de fiar.
Suposant que supossessim, el Sr. Daniel Osacar era el missatger o recader, que anava al Palau (segons la versió del trio los Panchos) a recollir els diners de Ferrovial, i com no se'ls quedava, es sobreentén que anaven a parar més amunt, uns diners, aquests 6,6 milions d'euros que no apareixen comptabil·litzats enlloc, i que se suposa s'emportaba un senyor que anava i tornava del Palau a peu o en autobús.
O sigui que el jutge ha condemnat al Sr. Daniel Osacar a 4 anys i cinc mesos de preso pel broc gros, sense cap prova fefaent, sempre pressumptament, atès no ha pogut demostrar cap de les acusacións que l'hi imputa, fiant-se nomès de les acusacions dels saquejadors del Palau. 
Al pas que anem, la feina de Tresorer d'un partit polític, serà considerada feina d'alt risc, de molt alt risc, encara que en el pitjor dels casos aquest tresorer es limiti a fer de missatger. Deu ser per aixó alló de: matar al missatger, és el més fàcil, fins i tot per als jutges, i Ferrovial i la cùpula de CDC, de rositas.
D'aquesta questió és veu que els jutges no són de fiar, car no solen acaben bé la feina. Si aquests diners (6.6 milions) no estàn comptabil·litzats enlloc, vol dir que el més probable és que se'ls quedes el Sr.Osacar, car no s'ha pogut demostrar que anessin a parar a les butxaques de CDC, car se'ls hauria acusat d'aquest fet, però tampoc s'ha pogut demostrar que ell se'ls hagi quedat. En el nom d'Osacar s'ha de recòrrer i es recorrerà aquesta condemna arbitraria i injusta.