L'Església, ens anuncia un nou miracle, a Lourdes. El bisbe de Beauvais, (França) ha reconegut aquest diumenge com a miracle, la curació el 2008 d'una monja francesa de 69 anys amb una greu discapacitat severa després d'un pelegrinatge al santuari de Lourdes. Es tracta del miracle número 70 del santuari de Lourdes a 160 anys. L'anterior miracle reconegut per lloa Església es remunta a l'any 2013.

"Atrevir-se a dir que Déu va intervenir en una existència mitjançant un miracle és una cosa formidable, sóc molt conscient que actuo com a bisbe de Beauvais i que al mateix temps això ressona en l'Església a França i al món", ha afirmat cofoi el bisbe Jacques Benoît-Gonnin.

Després de la seva visita a Lourdes la germana "va sentir una sensació inusual de relaxació i calidesa en tot el seu cos" i "va percebre com una veu interna li demanava que es tragués tots els seus aparells, cotilla i fèrula". Nascuda al nord de França el 1939, la germana Bernadette Moriau va començar a sentir dolors de ciàtica en l'any 1966, quan tenia 27 anys. Tot i les quatre cirurgies a què va ser sotmesa, ja no podia exercir com a infermera ni caminar normalment.

Al juliol de 2008, la monja va participar en una peregrinació al santuari de Lourdes, al sud-oest de França, on va rebre el sagrament dels malalts. Al seu retorn, l'11 de juliol de 2008, "va sentir una sensació inusual de relaxació i calidesa en tot el seu cos" i "va percebre com una veu interna li demanava que es tragués tots els seus aparells, cotilla i fèrula", d'acord amb la declaració de la diòcesi. La germana Bernadette Moriau va interrompre tots els seus tractaments aquest mateix dia.

"En observar que la curació va ser sobtada, instantània, completa, duradora i que no es pot explicar amb els coneixements científics actuals", el bisbe Jacques Benoît-Gonnin recalca en un text transmès a l'agència AFP "el caràcter + prodigiós-miraculós + i el valor de + signe diví de la curació de la germana Bernadette Moriau, obtinguda per intercessió (...) de la Mare de Déu". Compte, que la monja no anés al massatgista que fa el miracle de guarir coses d'aquestes. De fet a la que s'investigués una mica es descobriría la superxeria.

Mare de déu del bell amor, quanta obscenitat, quanta mentida, quan de tripijoc per mantenir un negoci que visiten 4 milions de persones cada any com és Lourdes. I tot per adorar a una icona pagana, Mare d'un déu inexistent com ella. 'He aqui el tinglado de l'antiga farsa', tot és mentida, tot és una falsedat, una obscena falsedat. ¿Per que no intervé la Verge quan unes monges van en autocar a Lourdes en peregrinació i aquest té un accident i hi ha víctimes mortals?. ¿Per que cura quan li sembla així, a l'tun tun i sovint a monges?. Algú hauria de prohibir tota aquesta obscenitat que és l'adoració a la Verge, i el seu ús mercantilista per part de l'Església Catòlica, apostòlica i romana. És un conte xinès, una estafa que porta durant ja més de dos mil anys.

Jo condemno el cristianisme, la gran vergonya eterna de la història de la Humanitat; paraula de Federico.