Un jutge investiga si el llaç groc de l’Ajuntament de Calella va amb electricitat municipal. El tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Calella, al Maresme, ha explicat a la ràdio local que la Guàrdia Civil investiga el llaç groc que l’ajuntament va posar per Nadal en solidaritat amb els polítics empresonats.

Fins aquí la notícia podria semblar-nos més o menys convencional, però la particularitat que presenta és que el cartell és lluminós. I això ha provocat que la Guàrdia Civil, a petició d’un jutge, hagi cridat a declarar un treballador de la brigada municipal per aclarir si hi pot haver un delicte de “defraudació de fluid elèctric”. És a dir, si s’ha fet servir electricitat municipal per il·luminar el llaç groc. Aquest jutge és un il·luminat, o té poca feina, per això es dedica a pentinar el gat i a tocar alló que no sona.
Els de Versió RAC1 ha pogut parlar amb Marta Lluís, advocada i responsable dels serveis jurídics de l’Ajuntament de Calella. La Guàrdia Civil volia saber qui va donar l’ordre de penjar els llaços i si hi havia hagut defraudació del fluid elèctric Penjar un llaç groc no és cap delicte, encara que estigui il·luminat. Volen saber com es va il·luminar Com es va il·luminar és difícil de respondre. Tot plegat és una mica còmic, encara que darrere hi ha quelcom més greu, no ens ho volen dir, pero una epidemia s'està extenent entre la judicatura, que coi una epidemia, una pandèmia, s'en diu jutjitis precop aguda, però de moment nomès afecta a l'entorn independentista, esperem no s'escampi més enllà, podria arribar a afectar als Bourbons i tot, o al seu entorn suís, però sembla que de moment aquí encara no hi ha arribat, i és més, no pensa arribar-hi.
Dona la sensació que en aquests moments hi ha almenys 16 jutges d'un jutjat jutjant als mateixos jutjats per les mateixes causes no consumades la majoria, però aqui del que es tractra - sembla - és de fer mèrits a veure quin jutge jutja més. Ja ho deia el Sr. Pacheco: LA JUSTICIA ES UN CACHONDEO, i no dic pas que no, però més aviat ara és ja caça de bruixes, i prevaricació a l'engrós.

Escolteu aquí la conversa.