Meritxell Serret confirma que el nou candidat a la investidura serà Jordi Turull, diuen als mitjans... L'exconsellera d'ERC es veu obligada a matisar les seves paraules i al·legar una confusió per culpa de la premsa.
  • L'exconsellera d'Agricultura de la Generalitat, Meritxell Serret (ERC), ha explicat confirmat que Junts per Catalunya (JxCat) ja té decidit que l'actual diputat i exconseller de Presidència, Jordi Turull, sigui el nou candidat per a la investidura en previsió que el Tribunal Suprem no permeti que Jordi Sànchez sigui investit. 
  • "Ahir JxCat va posar sobre la taula el nom de Jordi Turull per ser investit, el que crec que és bona notícia", ha explicat la dirigent cessada. El que era un secret a veus ha estat confirmat per Serret en declaracions a TV3 just en el moment en què Sànchez era conduït a les dependències del Tribunal Suprem des del centre penitenciari de Soto del Real per la seva declaració davant del jutge que ha de decidir finalment si li permet assistir al ple d'investidura o no.
  • Tot i la rotunditat de les paraules de Serret, l'exconsellera s'ha vist obligada a matisar les seves paraules a través de Twitter, una confusió que ha atribuït a les informacions de la premsa sobre la qüestió, que donaven per feta la proposta un cop denegada la investidura a Sànchez per part del Suprem. Serret ha tornat a la cleda a aclarir que el candidat és qui digui JxCat i que, de moment és Jordi Sànchez.

En el resum dels fets, Meritxell Serret ha dit el que ha dit, per què ho havia llegit o escoltat a la premsa. La resta, bla, bla, bla, i la premsa en el límit de la seva incapacitat que comença a ser congènita, ho ha publicat com a la gran  nolticia del dia, sense adonar-se'n del seu error, darrere dels fets, com van des de fa temps , i sense contrastar cap noticia, així els hi va als pocs pèriodistes que queden, que no han entés com funciona la informació veraç a les alçades de segle en que estem. Per cert, que Meritxell Serret està tambè exiliada encara que no s'en parli gaire d'ella, d'ací potser la seva confusió sobre Turull.