El president del PP, Pablo Casado, ha enviat una carta al ministre de l'Interior, Fernando Grande-Marlaska, on li sol·licita formalment la convocatòria "al més aviat possible" del pacte antigihadista. El líder del PP considera que hi ha "certa radicalització" en col·lectius musulmans de Catalunya i que cal tornar a seure els principals partits per compartir informació sobre la situació, especialment després dels fets succeïts el dilluns a una comissaria de Cornellà de Llobregat on un jove armat amb un ganivet va entrar al crit "d'Al·là és gran" i els agents el van abatre.
"És important que en aquesta matèria anem junts però necessitem informació, eficàcia i lleialtat per part del govern espanyol", ha manifestat en visita oficial a Melilla, on ha carregat també contra l'executiu de Pedro Sánchez per "no tenir política migratòria".
El senyor Pablo Casado no té ni idea de si hi ha hagut radicalització o no dels musulmans a Catalunya, no la té ni l'importa, només vol fer soroll, com C's quan demana la compareixença del Conseller Buch per explicar com es varen produïr els fets que varen acabar amb la mort d'un llop solitari de 29 anys en una caserna dels Mossos de Cornellà, un jove argelià que no estaba radicalitzat i si preocupat per la seva separació i la seva homosexualitat, i fins aqui els fets, la resta soroll mediàtic de PP i C's que protesten per tot i es queixen de tot, com mosques colloneres que són. ¡Paparres!.
No sé que farà Grande Marlaska, jo passaria olímpicament i els demanaria als del Pp que primer s'informin i després ja en parlariem, que qui poca feina té el gat pentina, i el gat ja en té els pebrots plens. Quan al Conseller Buch, no ha de comparèixer per res, altra feina té, i ja s'estàn investigant els fets, fets que tambè els importen un rave a C's, el partit de la queixa eterna, que nomès vol fer soroll, soroll, soroll i prou. Quina pena, quin poc nivell, quin vol més gallinaci, d'uns (Pp) i altres (C's). Dels d'aqui, ja, millor ni parlar-ne, no és publicable el que en penso, sobretot si haguès de dir el que penso de la CUP.