Els partits polítics impulsen sense debat una llei que els permetrà enviar a mòbil propaganda electoral sense consentiment. el diario.es. Cap partit s'oposa al text de la nova Llei de Protecció de Dades que els permet realitzar i explotar bases de dades amb perfils polítics i personals.
El tràmit de la llei arriba al Senat sense esmenes als articles que fan possible la publicitat electoral a través del telèfon o Internet sense consentiment previ
Experts i juristes coincideixen a denominar la mesura com la legalització del "Cambridge Analytica espanyol"

Aquesta vegada hi ha consens. Tots els grups polítics impulsen una nova Llei de Protecció de Dades que els permetrà enviar propaganda electoral sense consentiment a qualsevol ciutadà i per qualsevol mitjà de comunicació directa. Això inclou per exemple missatges de WhatsApp, correu electrònic o comunicacions personals en xarxes socials. Per a aquesta pràctica "podran utilitzar dades personals obtingudes en pàgines web i altres fonts d'accés públic", diu la llei, cosa prohibida per a altres organismes o empreses amb fins comercials.
A més, la llei que aquest dimarts arriba al Senat per a la seva aprovació, permet segons l'articulat "la recopilació de dades personals relatives a les opinions polítiques de les persones", és a dir, la confecció i explotació electoral de perfils ideològics i personals de qualsevol ciutadà .
Ja es veu que aquests només es posen d'acord quan es tracta de fotre al personal, només ens faltava rebre propaganda electoral al mòvil, és que és el súmmum. Si no fos perquè sóc conscient que necessitaré més d'hora que tard el mòbil per a transaccions financeres amb el Banc o per efectuar els meus pagaments, és que em donaria de baixa, al cap ia la fi per el poc ús que li dono, no  m'afectaria a absolut, de fet ha estat dos dies desconnectat, es va oblidar, i és que si espero alguna trucada urgent, important, aquesta ha d'arribar a través del fix, que per això està, i el mòvil com un dels primers usuaris fa 23 anys , només el faig servir si viatjo o quan surto amb la bicicleta, de WhatsApp tinc el grup de la família i punt.
Expliquen en l'article de el diario.es, que Yolanda Quintana, coordinadora de la Plataforma en Defensa de la Llibertat d'Expressió (PDLI) ho considera escandalos i imagino que posaran en marxa Mesures per que aquesta Llei no s'apliqui, sinó, no tindrem més remei que prendre mesures, no se quines, però quelcom s'haurà de fer. Aquesta patuleia nomès es posen d'acord a l'hora de fer-nos la guitza. TIC INDIGNAT.