Parla Carles Francino a elperiódico sobre 'l'a por ella' a Montserrat del Toro des de Catalunya a través de la xarxa i l'entor del sobiranisme, a ran de la seva declaració al TC la setmana passada. 
"Tot és opinable - diu Francino -, els sentiments són lliures, però el que em repugna i no pot anotar a títol d'inventari és la infame campanya d'amenaces i insults a Montserrat del Toro i sobretot la vergonyosa indiferència amb què ha estat rebuda, en general, dins del món sobiranista. Detestable el "a por ellos!"; denigrant el "a per ella!". És com tot un estadi esperonant als destralers de l'equip perquè reparteixin estopa; molts dels que aplaudeixen o callen serien partidaris d'un altre estil de joc, però es tracta del 'seus' destralers, així que no els van a censurar."
Gosaria afirmar que Francino parla per boca d'ase i des del desconeixement que li dóna fer-ho des de Madrid. D'entrada i després d'escoltar la seva teatral declaració, la senyora Montserrat del Toro és mereixeria el 'a por ella' i bastant més, car va ser una declaració surrealista, endogàmica i forasenyada, però s'ha de dir que els atacs que hagi pogut rebre són pocs, i dels de sempre, no fotem!, que la xarxa és un 5% com a molt de la opinió de la ciutadania, i el fet que hagi posat denucia a un jutjat no fa mñes que demostrar el seu estat emocional inestable i fonedís.
molts, molts llocs és te la seva fotografia que és por trobar a Google i a ningú se li ha pasat pel cap publicar-la, i som la gran majoria, més que per respecte vers ella, per pena, per la pena que va donar la seva histriònica i sainetesca declaració, mentides, exageracions i mitges veritats a banda, d'una senyora que necessita urgentment un psiquiatra.