Allà on la presència de la dona és difícil, onerosa o perjudicial, ja sigui en l'alcova del solter, ja al camp de concentració, l'us de Plastisex©, és summament recomanable. L'exèrcit i la marina, així com alguns directors d'establiments penals i docents, proporcionen als reclusos el servei d'aquestes atractives i higièniques criatures.
Ara ens dirigim a vostè, feliç o desafortunat en l'amor. Li proposem la dona que ha somiat tota la vida: funciona per mitjà de controls automàtics i està feta de materials sintètics que reprodueixen a voluntat les característiques més superficials o recòndites de la bellesa femenina. Alta i prima, menuda i rodona, rossa o bruna, pèl-roja o ros plati: totes estan en el mercat. Posem a la seva disposició un exèrcit d'artistes plàstics, experts en la cultura i el disseny, la pintura i el dibuix; hàbils artesans del modelat i el buidatge; tècnics en cibernètica i electrònica, poden dissenyar per a vostè una mòmia de la divuitena dinastia o treure-li de la tina a la més rutilant estrella de cinema, esquitxada encara per l'aigua i les sals del bany matinal.
Tenim llestes per ser enviades totes les belleses famoses del passat i del present, però atenem qualsevol sol·licitud i fabriquem models especials. Si amb els encants de Madame Recamier no en té prou per oblidarla, la qual el va deixar plantat, envieu-nos fotografies, documents, mesures, peces de vestir i descripcions entusiastes. Ella quedarà a les seves ordres mitjançant un tauler de controls no més difícil de fer servir que els botons d'un televisor.
Si vostè vol i disposa de recursos suficients, ella pot tenir ulls de maragda, de turquesa o d'atzabeja legítim, llavis de coral o de robí, dents de perles i ... etcètera, etcètera. Les nostres dames són totalment indeformables i inarrugables, conserven la suavitat de la seva pell i la turgència de les seves línies, diuen que sí en tots els idiomes vius i morts de la terra, canten i es mouen al compàs dels ritmes de moda. El rostre es presenta maquillat d'acord amb els models originals, però poden fer tota mena de variants, al gust de cadascú, mitjançant els cosmètics apropiats.
La boca, les fosses nasals, la cara interna de les parpelles i les altres regions mucoses, estan fetes amb suavíssima esponja saturada amb substàncies nutritives i estuosas, de viscositat variable i amb diferents índexs afrodisíacs i vitamínics, extretes d'algues marines i plantes medicinals. «Hi ha llet i mel sota la teva llengua ...», diu el Càntic dels càntics. Vostè pot emular els plaers de Salomó; faci una mixtura amb llet de cabra i mel de vespes; ompli amb ella el dipòsit del crani de la seva Plastisex©, assaònila amb porto o al benedictine: sentirà que els rius del paradís flueixen a la seva boca en el llarg petó alimentari. (Fins ara, ens hem reservat sota patent el dret d'adaptar les glàndules mamàries com redomas de licor.)
Les nostres venus estan garantides per a un servei perfecte de deu anys -durada mitjana de qualsevol esposa-, llevat dels casos en què siguin sotmeses a pràctiques anormals de sadisme. Com en totes les de carn i ossos, el seu pes és rigorosament específic i el noranta per cent correspon a l'aigua que circula per les finíssimes bombolles del seu cos esponjat, caldejada per un sistema venós de calefacció elèctrica. Així s'obté la il·lusió perfecta del desplaçament dels músculs sota la pell, i l'equilibri hidrostàtic de les masses carnoses durant el moviment. Quan el termòstat es porta a un grau de temperatura febril, una tènue exsudació salina aflora a la superfície cutània. L'aigua no només compleix funcions físiques de plasticitat variable, sinó també clarament fisiològiques i higièniques: fent-la fluir intensament de dins cap a fora, assegura la neteja ràpida i completa de les Plastisex©.
Un carcassa de magnesi, irrompible fins en els més apassionats abraçades i finament dissenyada a partir de l'esquelet humà, assegura amb propietat tots els moviments i posicions de la Plastisex©. Amb una mica de pràctica, es pot ballar, lluitar, fer exercicis gimnàstics o acrobàtics i produir en el seu cos reaccions d'acollida o rebuig més o menys enèrgiques. (Encara que submises, les Plastisex© són summament vigoroses, ja que estan equipades amb un motor elèctric de mig cavall de força.)
Pel que fa a la cabellera i altres vegetacions piloses, hem aconseguit produir una fibra d'acetat que té les característiques del pelatge femení, i que el supera en bellesa, textura i elasticitat. És vostè aficionat als plaers de l'olfacte? Sintonitzi llavors l'escala de les olors. Des del tènue aroma axil·lar fet a base de sàndal i almesc, fins a les més fortes emanacions de la dona assolellada i esportiva: àcid butíric pur, o els més quintaesenciados productes de la perfumeria moderna. Embriáguis al seu gust.
La gamma olfactiva s'estén naturalment fins l'alè, sí, perquè les nostres venus respiren compassada o agitadament. Un regulador assegura la corba creixent dels seus anhels, des del sospir al gemec, mitjançant el ritme controlable dels seus bescanvis respiratoris. Automàticament el cor compassa la força i la velocitat dels seus batecs ...
En la branca d'accessoris, la Plastisex© rivalitza en vestuari i ornament amb l'abillament de les senyores més distingides. Nua, és senzillament insuperable: púber o impúber, en la flor de la joventut o amb totes les opulències madures de la tardor, segons el matís peculiar de cada raça o mestissatge.
Per als amants gelosos, hem superat l'antic ideal del cinturó de castedat: un estoig de cos sencer que converteix cada dona en una fortalesa d'acer inexpugnable. I pel que toca a la virginitat, cada Plastisex© va proveïda d'un dispositiu que no pot violar més que vostè mateix, l'himen plàstic que és un veritable segell de garantia. Tan fidel a l'original, que en ser destruït es contreu sobre si mateix i reprodueix les excrescències coral·lines dites carúncules mirtiformes.

Seguint la inflexible línia d'ètica comercial que ens hem traçat, ens interessa denunciar els rumors, més o menys encoberts, que alguns clients neuròtics han fet circular a propòsit de la nostra venus. Es diu que hem creat una dona tan perfecta, que diversos models, ardentment estimats per homes solitaris, han quedat embarassades i que altres pateixen certs trastorns periòdics. Res més fals. Encara que el nostre departament d'investigació treballa a tota capacitat i amb un pressupost triplicat, no podem jactamos encara d'haver lliurat a la dona de tan greus servituds. Malauradament, no és fàcil desmentir amb la mateixa energia la notícia publicada per un diari irresponsable, sobre que un jove inexpert va morir asfixiat en braços d'una dona de plàstic. Sense negar la possibilitat de semblant accident, afirmem que només pot ocórrer en virtut d'un imperdonable descuit.
L'aspecte moral de la nostra indústria ha estat fins ara insuficientment interpretat. Al costat dels sociòlegs que ens lloen per haver clavat un cop dur a la prostitució (a Marsella hi ha una casa a la qual ja no podem anomenar de mala nota perquè funciona exclusivament a força de Plastisex©), hi ha altres que ens acusen de fomentar maniàtics afectats d'infantilisme. Semblants timorats obliden a posta les qualitats del nostre invent, que lluny de limitar-se al gaudi físic, assegura dilectes plaers intel·lectuals i estètics a cadascun dels afortunats usuaris.
Com era d'esperar, les sectes religioses han reaccionat de manera molt diversa davant el problema. Les esglésies més conservadores segueixen donant suport implacablement a l'hàbit de l'abstinència, i com a molt es limiten a qualificar com a pecat venial el que es comet en un objecte inanimat (!). Però una secta dissident dels mormons ha celebrat ja nombrosos matrimonis entre progressistes cavallers humans i encantadores nines de material sintètic. Encara reservem la nostra opinió sobre aquestes unions il·lícites per la plebs, ens és molt grat participar que fins al dia d'avui totes han estat generalment feliços. Només en casos aïllats algun espòs ha sol·licitat modificacions o perfeccionaments de detall en la seva dona, sense que es registri una sola substitució que equivalgui a divorci. És també freqüent el cas de clients antigament casats que ens demanen còpies fidels de les seves esposes (generalment amb alguns retocs), per tal de servir-se'n sense trair en ocasions de malalties greus o passatgeres, i durant absències prolongades i involuntàries, que inclouen l'abandonament i la mort.

Com a objecte de gaudi, la Plastisex© ha de ser emprada de manera mesurada i prudent, tal com la saviesa popular aconsella respecte a la nostra companya tradicional. Normalment utilitzat, el seu dèbit assegura la salut i el benestar de l'home, qualsevol que sigui la seva edat i complexió. I pel que fa a les despeses d'inversió i manteniment, la Plastisex© es paga ella sola. Consumeix tanta electricitat com un refrigerador, es pot endollar a qualsevol contacte domèstic, i equipada amb els seus més valuosos additaments aviat resulta molt més econòmica que una dona normal i corrent. És inert o activa, loquaç o silenciosa a voluntat, i es pot guardar a l'armari.
Lluny de representar una amenaça per a la societat, la venus Plastisex© resulta una aliada poderosa en la lluita per la restauració dels valors humans. En comptes de disminuir-la, engrandeix i dignifica la dona, arrabassant-li el seu paper d'instrument plaent, de sexófora, per emprar un terme clàssic. En lloc de mercaderia depriment, costosa o insalubre, les nostres próximes es convertiran en éssers capaços de desenvolupar les seves possibilitats creadores fins a un alt grau de perfecció.
En popularitzar l'ús de la Plastisex©, assistirem a l'eclosió del geni femení, tan llargament esperada. I les dones, lliures ja de les seves obligacions tradicionalment eròtiques, instal·laran per sempre en la seva bellesa transitòria el pur regne de l'esperit.


 Anuncio [Cuento. Texto completo.] Juan José Arreola - ciudadseva.com