L'associació ultra Hazte oír, la declaració d'interès públic de la qual va ser anul·lada per Interior fa unes setmanes, ha tret als carrers de Madrid un nou autobús de l'odi, en aquest cas contra les dones, amb el lema "No és violència de gènere, és violència domèstica. Les lleis de gènere discriminen a l'home ". A més, acompanya la llegenda d'un missatge per a Pablo Casado, Albert Rivera i Santiago Abascal: "Derogad les leyes de género". Així mateix, utilitzen hashtags com #STOPFeminazis.
Segons el portaveu de l'associació ultracatòlica Luis Losada, la llei de violència de gènere i les normatives LGTB autonòmiques "han trencat el dret d'igualtat de totes les persones". Losada ha incidit que la violència s'exerceix contra dones homes, ancians i nens de la mateixa forma i ha posat èmfasi que la llei de violència de gènere "no funciona" ja que, segons ell, s'ha demostrat que no està ajudant a frenar la violència contra les dones. El portaveu ha dit que entre 1999 i 2003 la mitjana de dones assassinades a mans de les seves parelles a l'any va ser de 58,4 i, després d'aprovar la llei de gènere en 2004, entre 2005 i 2018 aquesta xifra s'ha elevat a 59,4 .
L'autobús recorrerà en els pròxims dies València, Barcelona Sevilla, Cadis i Pamplona per acabar el 8 de març a Madrid. A la presentació, uns agents de la Policia Municipal de Madrid s'han acostat a Losada a preguntar-li si el vehicle tenia autorització per circular i el portaveu ha explicat que quan es tracta d'una ONG no cal demanar autorització administrativa prèvia.
Fa uns dies, Ignacio Arsuaga, president de l'associació va assegurar que el vehicle formaria part d'una campanya més àmplia que vénen desenvolupant i que es prolongarà fins a finals de maig, quo se celebren les eleccions europees, municipals i autonòmiques. L'objectiu de la mateixa, segons Arsuaga, és convèncer Ciutadans, PP i Vox, amb els que diuen estar "en contacte", per demanar-los que deroguin "les lleis de gènere", en concret, "la llei de violència de gènere" ja que creuen que "no aconsegueix aturar la violència contra les dones" i "discrimina l'home".
Voldria pensar que a Barcelona aquest autobús de l'odi no se'l deixarà circular, de fet ni a Barcelona ni a qualsevol altre lloc, és una bestiesa tan gran que no s'entén, sort que són catòlics els individus aquests, o potser per aixó són capaços de crear tant d'odi. Mira que hi ha ONG al món, peró només n'hi deu haver una dedicada a crear odi. Algú hauria d'aturar l'autobús de l'odi, per dignitat propia i per decencia.