FILLA DE LA TERRA


Especialistes japonesos suggereixen una nova hipòtesi sobre l'origen de la Lluna, segons la qual un cos celeste sòlid va topar contra la Terra quan encara estava coberta de magma calent, desencadenant una ejecció que va derivar en la formació de la major part del cos de la Lluna, segons l'estudi publicat a la revista Nature Geoscience.
La hipòtesi general sosté que el sistema Terra-Lluna es va formar com a resultat d'un gran impacte, quan un cos celeste de la mida de Mart va col·lisionar amb la Terra i el material desallotjat pel xoc va formar la base del nostre satèl·lit. Les simulacions d'hipòtesis per ordinador van mostrar que la major part de la Lluna s'hauria format amb restes de l'objecte sòlid que va topar amb la Terra. No obstant això, l'anàlisi de les roques portades del nostre satèl·lit durant les missions d'Apollo va mostrar que la major part de la Lluna està formada per material del nostre planeta. De ser certa, la teoria de les quatre llunes de Hans Hörbiger, tindria validesa, encara que aquesta teoria de l'origen terrestre de la lluna no és nova, ja en parlaven a l'Ara al 2012.

I Hans Hörbiger tenia raó, aquesta lluna és filla de la terra, han descobert últimament, i és la quarta, la  que va anorrear els dinosaures. Tan denostat que va ser Hörbiger, en alguns casos per mèrits propis, pero la seva teoria de les quatre llunes queda reforçada pels últims descubriments. Compte doncs, que ja sabem del mal que hem de morir.
Comparteix:  

Comentaris

  1. Lo que es la ignorancia, la Luna es una parte del barrio de Gamonal que queria hacer el boulevard y aqui les mandamos alli, que somos "mu brutos"... Mucho cuidado con nosotros...


    Un saludo

    ResponElimina
  2. Ya ves, Francesc: Leña al mono y linchamiento.

    Ha sido un honor para mí que hayas compartido conmigo tu tiempo.

    ResponElimina
    Respostes
    1. lo siento, pero no lo pillo, ¿de que va la cosa?

      Elimina
    2. Por supuesto que de ti no va. Olvídalo. Yo ya lo he hecho.

      Elimina
    3. Tiene algo que ver con mil demonios?

      Elimina
    4. ¿Acaso es la tuya una pregunta retórica?

      Pues mientras me apresuro en comer unos canelones yo te hago otra:

      ¿Florecerán las rosas?

      Y he aquí una respuesta sobria:

      Ya floreces tú, Francesc Puigcarbó Reixach, fill de En Santiago i Maria dels Angels. Ya floreces tú en otras mentes y en otras bocas. Te encantaría comprobar cómo  germina el fulgor de tu obra. Yo lo veré en media hora.

      Elimina
  3. No era retórica, me refería a una respuesta a un comentario tuyo que he visto allí. Sabes que en el parc Taulí han plantado 6 especies diferentes de Rosas? las Rosas estan sobrevaloradas, si no tuvieran espinas y tanta literatura, seria una especie de coles...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Lo sé. Sé a qué te referías. Lo de el parc Taulí no lo sabía. Y las flores no me vuelven loca. Excepto algunas silvestres poco conocidas, todavía no perturbadas por la literatura.

      Elimina
  4. Las rosas silvestres si me gustan, yendo con la bici las veo por estos caminos junto al rio. En cuanto a las rosas del parc Tauli de parques y jardines del Ayuntamiento, me han llamado atención sus nombres, tengo que sacar una foto a la placa, porqué eran muy raros para ser nombres de rosas.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada