Encara que soni a estrany, a Catalunya hi ha almenys una persona que no sap que patim el Coronavirus ni les seves consequencies, i quan li diuen no s'ho creu, afirma que ho fan per tenir-lo tancat a la seva habitació al geriàtric Sabadell Gent Gran de Ca n'Oriach, on porta ja 6 anys, ara en té 90, i s'hi va confinar per voluntat propia en ser solter i no tenir ningú que el pugués cuidar. Clar que en Pablo és B. í els B. de Guadalajara són un món a part. No us dic el seu cognom, que en Pablo té molta mala hòstia, i tampoc es tracta d'esbombar-lo. 
En Pablo té un nebot que ara el tenim al Taulí, aquest home de 66 anys que està tot el dia i la nit connectat a l'oxigen, malgrat això, fuma com un carreter i les hi fot al conyac, un dia volarem tots atès el tenim al pis de sobre, si torna del Taulí, clar.
En Pablo tenia un company d'habitació on estaven tots dos confinats, doncs bé, el company va agafar el coronavirus, però en Pablo B. no, i no es creu tot aixó del Covid-19, ni els morts ni els afectats, com a la residencia no els deixen veure les noticies no en sap res, i si algu li explica, no s'ho creu, es pensa que el tenen tancat per tocar-li els nassos. En Pablo no és l'únic, hi ha més d'un ministre del 'Gobierno de España' i algun carronyaire de l'oposició que tampoc s'ha assabentat de la gravetat de la pandèmia, o aquesta és la impressió que donen, almenys un tal Pablo C, Santiago A, i el llençador de pinyols entre altres espècimens.